-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de uyuşturucu madde satıcıları yakalandı   20.11.2015  
   Yalova İl Jandarma Komutanlığı’nın elde edilen bilgiler sonucunda, Çiftlikköy İlçe Merkezi ve köylerinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların olduğu tespit edildi.
   

Elde edilen bilgiler doğrultusunda başlatılan ve altı ay süren çalışma da 4 kişinin “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçunu örgütlü olarak işledikleri 5 ara operasyonla tespit edildi.

“Uyuşturucu maddeleri kodlu konuşmalarla satıyorlar “

Yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde satıcılarının müşterilerle kurdukları irtibatta “zeytin-kontör-gömlek” vb. kodlu anlaşma yöntemlerini kullandıkları tespit edildi.  Uyuşturucu maddelerini taksi, bisiklet ve motosiklet gibi araçlar ile evlere alışveriş poşetleri ve kâğıt mendil içerisine zulalanmış şekilde servis ettikleri ortaya çıktı. Operasyonlar kapsamında 5 Gr. Kubar esrar maddesi ve 6 Gr. Bonzai olarak tabir edilen sentetik CANNABİNOİD uyuşturucu madde ele geçirildi. 5 şahıs hakkında kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmaktan adli işlem yapıldı.

Eş zamanlı olarak  5 ayrı adreste operasyon yapılarak suç örgütü üyesi G.T., F.S.,Y.T. ve R.A.G. isimli şahıslar yakalanmış, ikametlerinde yapılan aramalarda satışa hazır vaziyette 28 Gr. Kubar esrar ve 6 Gr. Bonzai olarak tabir edilen sentetik CANNABİNOİD uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yakalanan 4 şüpheliden 3’ü tamamlanan tahkikat sonucunda çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanarak Yalova Kapalı Ceza Evine konulmuş, diğer 1 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!