-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Yeni İ20 Yalova’da gençlerle buluştu   01.04.2015  
   25 Mart 2015 çarşamba günü Hyundaı Onurlu Plaza’da verilen yemekli kokteylde üniversiteli gençler, yeni i20’yi tanıma ve test etme imkanı buldular.
   

Hyundaı Onurlu Plaza Satış Müdürü Gülcan Sefer yaptığı açıklamada;  ‘’10 yıldır Yalova’da en çok satan otomobil markası olduk, bu başarımızı geçtiğimiz ay Kıbrıs’da yapılan Hyundaı Türkiye satış toplantısında aldığımız “il pazar payı birinciliği” ödülü ile taçlandırdık. Bu kokteyl vesilesiyle bize bu ödülü kazandıran Yalova halkıyla ve gençlerle buluşmuş olduk. Davetimize katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum“ dedi.
İzmit’te üretilerek tüm Avrupa’ya sadece Türkiye’den ihraç edilen Hyundai i20, dünyaca ünlü IF Design 2015 Ödülleri, ürün kategorisinde yılın “En İyi Otomobil Tasarımı’nı” kazandı.
Hyundai, geçtiğimiz yıl Genesis ile kazandığı yılın En İyi Tasarım ödülünü 2015 yılında da Yeni i20 modeliyle elde etti. 
IF Design jüri üyeleri, otomobilin üstün tasarımı için uluslararası anlamda birincilik kararını alırken aynı zamanda markanın hızla yükselen başarı grafiğine de dikkat çektiler. 
Hyundai'nin tamamen yenilediği B-segmenti oyuncusu Yeni i20, ayırt edici sofistike tasarımı ve üstün konfor vaat eden iç mekanıyla jüri üyelerinden tam puan aldı.
Geçtiğimiz yılın Kasım ayında satışa sunulan ve çıktığı günden bu yana sınıfının en çok satılan aracı olan yeni Hyundaı İ20 sürpriz hediyelerle Yalova’daki gençlerin huzuruna çıktı. 

Haber: Eda Tan

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!