-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Başkan Öztabak’tan, Başkan Silpagar’a teşekkür   12.11.2015  
   AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı ziyaret etti.
   

Çiflikköy’deki çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Başkan Öztabak, AK Partili belediye olarak Çiftlikköy’deki proje ve yatırımların gurur verici olduğuna dikkat çekti. 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimleri ile birlikte yoğun bir tempoda çalıştıklarını ifade eden Başkan Öztabak, Çiftlikköy’de AK Parti’nin almış olduğu sonuçtan epey memnun olduklarını ifade ederek çalışmalarından dolayı Başkan Silpagar’a teşekkür etti.

Başkan Öztabak, “AK Parti ülke genelinde belediyeciliği en iyi benimseyen ve uygulayan yegane partidir. Bugün Çiftlikköy’ün geldiği noktaya bakıldığında, kısa sürede neler başarıldığının resmi ortadadır. Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, yapmış olduğu hizmetlerin karşılığında vatandaşlardan olumlu not alıyor. Bu durum AK Parti olarak bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir” dedi.

Başkan Silpagar ise AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek 1 Kasım sonuçlarının ülkemize, Yalova ve Çiftlikköy’e hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, AK Parti’nin Çiftlikköy’den zaferle çıkmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Silpagar, İl Başkanı Öztabak’a Çiftlikköy’deki projeler ve yatırımlardan bahsederek görüş alışverişinde bulundu. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!