-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Yalova ÖZDİLEK Alışveriş Merkezi, yedinci yaşını kutluyor   01.04.2015  
   28-29 Mart 2015 Cumartesi-Pazar günü, Yalova Özdilek Alışveriş Merkezi 7 yaşını kutlayacak.
   

7 yıl önce Mart ayında hizmete giren ve Yalova - İzmit Karayolu, Sahil Mahallesi No:85 Çiftlikköy - Yalova'da bulunan Yalova Özdilek Alışveriş Merkezi, 7. yaşını büyük kampanya ile kutluyor.  
Yalova Özdilek 7. kuruluş yıldönümü dolayısıyla 27-29 Mart tarihleri arasında büyük inidirim kampanyası düzenleyecek.
Özdilek’te  2 gün boyunca bir şölene dönüşecek olan 7. yıl kutlamaları çerçevesinde 28-29 Mart 2015 Cumartesi ve Pazar günü;  çocuk şenlikleri, yarışmalar, sürpriz hediyeler, şişme oyun parkı, jonglör, palyaçolar, maskotlar, balon dağıtımı, yüz boyama, canlı müzik ve daha birçok süprizler Yalovalıları bekliyor . 
Ayrıca 28-29 Mart 2015 Cumartesi ve Pazar günü, Özdilek Alışveriş Merkezi’nde ücretsiz karikatür çizimi yapılacak ve müşterilerine karikatürleri hediye edilecek.  Ve Pazar günü pamuk şeker dağıtımı yapılacak.
27-29 Mart 2015 tarihleri arasında Özdilek CineTime Sinemalarında 1 bilet alana bir bilet hediye edilecek.(3D filmler hariç)
Özdilek Alışveriş Merkezi açılış yıldönümüne özel hazırlanacak dev 7. Yaş pastasını 28 Mart Cumartesi günü Özdilek misafirleri ile birlikte kesecek.
Yalova'nın yanı sıra çevre il ve ilçeler ile Körfez Sahil Yolu’nu kullanan müşterilerin de rahatlıkla ulaşabileceği konumuyla öne çıkan alışveriş merkezi, iki kat olarak toplam 19 bin metrekarelik bir satış alanına sahip. 
Özdilek Yalova Alışveriş Merkezi, market, mağaza, cafe restoran, sinema ve çocuk eğlence merkezi, oto yıkama, geniş otopark ve yeşil alanlarıyla, müşterilerine keyifli bir ortamda alışveriş imkânı sağlıyor. 
Yalova Özdilek Alışveriş Merkezi’nin marketinde her zaman taze, kaliteli ve zengin ürün çeşidiyle alışverişinizi rahat bir ortamda yapabilir.  Zengin mönüsü ve kusursuz hizmet anlayışıyla, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan kafe ve restoranında alışveriş yorgunluğunuzu keyfe dönüştürebilirsiniz.
Her yaşta ve her zevke hitap eden mağazasında, en göz alıcı ve en geniş ürün seçeneği ile modayı yakından takip edebilirsiniz. Ev sıcaklığı ve konforunda film izleme keyfini, Dolby Digital sistemli, 7 sinema salonuyla yaşabilirsiniz. Çocuk Eğlence Merkezinde, çocuklarınız doyasıya eğlenebilir, sizler de alışverişinizi farklı kılabilirsiniz. Zengin çeşit, en son çıkan teknoloji ürünlerini, Yalova Özdilek Alışveriş Merkezi’ndeki Teknosa mağazasında bulabilir, dünyaca ünlü seçkin markaların yer aldığı Tekin Acar Kozmetik mağazasında ise, güzelliği en uygun fiyatlarla yaşayabilirsiniz. 

HİZMET VERİLEN SAATLER
MARKET: Açılış: 08.00 Kapanış: 24.00
MAĞAZA: Açılış: 08.00 Kapanış: 24.00
KAFE: Açılış: 07.00 Kapanış: 24.00
RESTORAN: Açılış: 12.00 Kapanış: 20.00

AÇIK BÜFE KAHVALTI: Açılış: 07.00 Kapanış: 11.30

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!