-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Siyaset
  Çiftlikköy, artık AK Parti’nin kalesi   05.11.2015  
   1 Kasım seçimlerinde Yalova’da oyunu %10,5 arttıran AK Parti’ye en büyük destek Çiftlikköy’den geldi.
   

7 Haziran seçimlerinde Yalova’da %39,5, Çiftlikköy’de %41 oy alan AK Parti, 1 Kasım seçimlerinde en büyük desteği Çiftlikköy’den alarak Çiftlikköy’de oyunu  %8,6 arttırdı.

Çiftlikköy’de açılan sandık sayısı 74, kullanılan oy sayısı 21.267 ve katılım oranıysa %86 olarak açıklandı. Partilerin oy oranlarıysa şöyle; AK Parti: %49,60, CHP: %32,26, MHP: %10,98, HDP: %4,12

 

 

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Ogün Şengün , Çiftlikköy Gazi Abdurrahman Ortaokulu’nda oyunu kullandıktan sonra Çiftlikköy Gazetesi’ne konuştu.

 

Başkan Silpagar,” Tek başına iş başına”

 Parti ilçe teşkilatını da yanına alarak okula gelen Silpagar, bütün sandık görevlilerini selamladı.

Oy kullanacağı 1024 no’lu sandığa giden Silpagar,” Hayırlı uğurlu olsun” diyerek zarfı sandığa attı. Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Başkan Silpagar,” Büyük bir umutla girdiğimiz bu seçimi alacağız inşallah ve tek başımıza iktidar olacağız” dedi.

Sİlpagar’ın ardından oyunu aynı okulda kullanan AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Ogün Şengün,” Vatanımıza, milletimize, devletimize, Yalova’mıza ve Çiftlikköy’ümüze hayırlı uğurlu olsun.  Bizim istediğimiz birinci ve en iyi parti olarak iktidara gelmektir.  Vatandaşımızın teveccühü ortadadır AK Parti iktidara tek başına gelecektir  “ diye konuştu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!