-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Jandarma göz açtırmadı   15.01.2021  
   İl Jandarma Komutanlığı tarafından Yalova'da bir eve düzenlenen operasyonda 25 gram esrar, sigara kağıdına sarılı 5 adet kullanıma hazır esrar, 30 adet uyuşturucu ve uyarıcı özelliği bulunan hap, 4 adet alüminyum folyoya sarılı yaklaşık 10 gram kristalize metamfetamin ve 5 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.
   

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ile İstihbarat Şube müdürlüğü ekiplerinin, Çiftlikköy ilçesine bağlı Taşköprü Beldesinde ikamet eden F.K.'nin (41) uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaştığı bildirildi.

Alınan arama kararıyla ekiplerin ikamete operasyon düzenlediğine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Uyuşturucu madde arama köpeği MERCİ ile yapılan aramada, uyuşturucu madde olabileceği değerlendirilen beyaz bir kağıda sarılı vaziyette 25 gram esrar, sigara kağıdına sarılı halde 5 adet kullanıma hazır esrar, 30 adet uyuşturucu ve uyarıcı özelliği bulunan hap, 4 adet alüminyum folyoya sarılı halde yaklaşık 10 gram kristalize metamfetamin, ve 5 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirdi. Olayın şüphelisi gözaltına alınmış olup adli soruşturma devam etmektedir.”

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!