-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 23 Nisan 2024 Salı
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  İnce, “Diyanet’e verilecek başka yer mi kalmadı”   30.10.2015  
   Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Çiftlikköy merkez mahallesinde bulunan Eti Bank tesislerinin Diyanet işleri Başkanlığına tahsis edilmesine sert çıktı.
   

Etibank tesislerinin bulunduğu yaklaşık 40 dönümlük arazinin Diyanet işleri Başkanlığına tahsisi konusunda açıklama yapan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce; ‘Diyanete verecek başka yer mi kalmadı’ diyerek sert çıktı. İnce, “Etibank tesislerinin bulunduğu alan güzel bir turistik yatırım alanı olabilir. Alaçatı’da özel idarenin arazilerini müftülüğe devrettiler, o alanda alkollü restoranda bulununca, müftülüğün içkili meyhanesi olmuş oldu. Yani burada da Diyanete verilecek başka yer mi kalmadı da Denize kenarında bir tesis veriliyor.”dedi.

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesi merkez mahallesinde bulunan Etibank tesislerinin yer aldığı alanın değerinin 200 Milyon TL olduğu belirtiliyor. Bu alanda Diyanet işleri Başkanlığı tarafından Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi yapılacağı belirtiliyor.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!