-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Şubaşı Belediyesi, Orman Haftasında şehitlerimiz için ağaç dikti   01.04.2015  
   Subaşı Belediyesi tarafından Dünya Orman Haftasında Çanakkale Şehitleri anısına fidan dikme etkinliği düzenlendi.’’
   

Etkinliğe Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya,  Garnizon Komutan V. Dnz. Albay Zafer Kurt, Karamürsel Eğitim Merkezi Komutanlığı’ndan Albay Engin Bor, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal,  Altınova Müftüsü Ertuğran Mehmet Soylu, Altınova Tarım Müdürü Mesut Ünal, İl Genel Meclis Üyelerinden Ali Çorbacı ve Mustafa Tunalı, Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, mahalle muhtarları, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra açılış konuşmalarını İlçe Tarım Müdürü Mesut Ünal, Altınova Müftüsü  Ertuğran Mehmet Soylu, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya yaptı. Altınova Müftüsü Ertuğran Mehmet Soylu tarafından şehitlerimizin ruhları için dua okundu.
Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Orman haftası nedeniyle Çanakkale Şehitlerimiz anısına düzenlemiş olduğumuz ağaç dinke etkinliğine hepiniz hoş geldiniz.
Çanakkale Zaferi zor şartlar altında binlerce şehit verilerek kazanılmış mukaddes bir zafer olarak tarihteki yerini almıştır. Bizlere böyle bir zaferin gurunu yaşatan şehit ve gazilerimizi 18 Mart’ta İlçe Kaymakamlığı’nın düzenlediği şahane bir programla andık.
Biz bir daha dönmemek üzere gidenlerin, tarihin yazdığı en gerçek, en şerefli kahramanları yad etmek üzere bugün buradayız.
Fidanlarımızı hem şehitlerimizin ruhlarına hediye etmek hem de yüzyıllardır dost diye sarıldığımız, diyetini ağır bir şekilde ödediğimiz topraklarımızın ağaçsız kalmaması için Dünya Ormancılık Haftası’nda dikeceğiz.
Aziz şehitlerimizi saygıyla anıyor, herkesin Ormancılık Haftası’nı kutluyorum.”diye konuştu.
Konuşmaların ardından Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Garnizon Komutan V. Deniz Albay Zafer Kurt’a, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya ise Karamürsel Eğitim Merkezi Komutanlığından Albay Engin Bor’a çiçek takdim etti.
Öğrenciler büyük bir heyecanla Çanakkale şehitleri anısına öğretmenleriyle beraber ağaç dikimi gerçekleştirerek her bir fidanın üzerine isim bandı taktılar.
Etkinliğin sonunda katılanlar için ikramda bulunuldu.
 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!