-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Diğer
  Cumhuriyetin 92. Yılı Çiftlikköy’de coşkuyla kutlandı   29.10.2015  
   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çiftlikköy ilçesinde coşkuyla kutlandı.
   

Cumhuriyet’in kuruluşunun 92. Yıl dönümü kutlamaları Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut’un makamında kutlamaları kabul etmesiyle başladı.

 Kutlama programı Çiftlikköy 23 Nisan meydanında devam ederken kutlamalara, Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Garnizon Komutanı Hava Binbaşı Akif Ersan Kıvılcım ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Sİlpagar ve Çiftlikköylüler katıldı. 

Protokolün Halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamasıyla başlayan kutlama programında, saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

 Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut yaptığı konuşmada; “Bu mirası devraldığımız Cumhuriyetimizin mimarı ecdadımıza karşı da sorumluluklarımızı unutmamız gerekir. Sevgili gençler kıymetli öğrenciler; sizler Atatürk’ün deyimiyle geleceğin ümidi, ışıklı çiçeklersiniz. Büyük önderimiz Atatürk’ün bu eseri ona bırakacağı ve gözüm arkada kalmayacak sözleri ile işaret ettiği ve Cumhuriyeti emanet ettiği gençlersiniz. Taşıdığınız bu emanetin önemi ve sorumluluğunun bilince olduğunuza inanıyor ve sizlere bu anlamda sonsuz güven duyuyoruz. Unutmayınız ki geleceğimize yön verecek sizlersiniz, bu ülke sizlerin çabası ile Dünyadaki saygın yerini alacaktır. Bu duygu ve düşünceler ışığında başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere, bu vatan toprakları üzerinde bizlere hür ve bağımsız yaşama onuru kazandıran, günümüzde de bu mücadeleye devam eden ve her türlü fedakarlığa katlanarak, canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet gazilerimizi şükran ile anıyoruz.” dedi.  

Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen Şiir, kompozisyon, resim ve spor dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kafkas Kültür Derneği folklor ekibi tarafından sahnelenen Kafkas oyunları vatandaşları coştururken, ekibin oyunları takdir topladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tören geçidi ile sona erdi

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!