-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Dinçer, “Karma OSB bir cinayettir”   28.11.2020  
   Bir önceki dönem CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Mimar Savaş Dinçer, Yalova kamuoyunda gündemden düşmeyen OSB’lerin birleşme durumunu değerlendirdi. Dinçer, “Karma OSB kararını torunlarımıza bırakacağımız bir cinayet olarak görüyorum” dedi.
   

HABER: Abdullah Bozkurt

Gazetemiz muhabirine OSB’lerin birleşme durumunu konusunda açıklama yapan Mimar Savaş Dinçer, “Karma OSB kararını torunlarımıza bırakacağımız bir cinayet olarak görüyorum. Çok kötü bir miras olarak görüyorum. Bunun örnekleri Gebze ve Dilovası’nda var. Covid-19’un da tabiatın insanlardan aldığı bir öç olarak görüyorum. OSB Kararlarının altında imzası olan yerel yöneticileri kınıyorum ve bunların birinci derecede suçlu olduğunu düşünüyorum. Karma OSB’ye karar verenlerin de aynı şekilde tabiata karşı ve insanlığa karşı suçlu olduğunu düşünüyorum. Yanlış bir karar olduğunu da tekrar söylüyorum. Yeni müşteriler kazanarak, yeni paralar kazanarak Yalova’yı Gebze ve Dilovası’na çevirmek istiyorlar. Yalova yeşiliyle, deniziyle, termaliyle, Atatürk’üyle, butik bir kent iken, alınan bu kararlar kentimizin geleceğini karartmıştır” şeklinde konuştu.

 

“Üniversite kararı yanlış”

Dinçer, “Çevre ve Şehircilik bakanlığı onayladığı son otel projesinin yeri eski arboretumun yeridir. Yapılacaksa o arazi millet bahçesi olmalıdır. Otel projesi ne yazık ki bakanlıktan tasdik olup çıkmıştır. OSB’ler bugün çok büyük bir maliyet getirmiştir, bugün hafriyat döküm alanı aranmakta ve bulunamamaktadır. Üniversite kararı yanlıştır. Üniversite, OSB’lerin yerinde olması lazımdır. Bugün üniversite sıkışmıştır ve sayın Cumhurbaşkanı Üniversiteye yeni yer tahsis etmiştir” açıklaması yaptı.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!