-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  CHP’den mahalle ve köylere çıkarma   19.10.2020  
   CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan, CHP Yalova il ve Çiftlikköy ilçe yönetimi, Çiftlikköy Belediye Meclis Üyesi Savaş Kaşıkçı, Yalova İl Genel Meclis Üyesi Oktay Atik, Çiftlikköy Sahil mahallesi, İlyasköy ve Burhaniye köyünü ziyarette bulundu.
   

HABER: Abdullah Bozkurt

CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, CHP Yalova İl kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, Çiftlikköy Belediye Meclis Üyesi Savaş Kaşıkçı, İl Genel Meclis Üyesi Oktay Atik, il yönetimi ve ilçe yönetimi ile birlikte, Çiftlikköy Sahil Mahallesi esnaflarını ziyaret edip sorunlarını dinledi.

İlyasköylülerin sorunlarını dinlediler

Sahil Mahallesi’nin ardından İlyasköy Muhtarı Recep Gülçen ile bir araya gelen Başkan Gürel ve Çalışkan, Muhtar Gülçen ve köy halkı ile sohbet edip, sorunlarını dinledi. 2018 yılında heyelan nedeni ile kayan köyün girişindeki Yolu yerinde inceledik. Muhtar ve köy halkı uzun süre geçmesine rağmen yolun yapılmamasından dolayı çok mağdur olduklarını bildirdiler. Çiftlikköy İlçe Başkanlığı yaptığı açıklamada, “Yetkilileri köylülerimizin bu sıkıntıdan kurtarmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Son ziyaret, Burhaniye köyünü yapıldı   

Son olarak Burhaniye köyünü ziyaret eden CHP yönetimi, Burhaniye köyü Muhtarı Ramazan Üzümü ziyaret etti. Burhaniye köyünün sorunlarını görüşen CHP yönetimi köy halkına, gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!