-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Ceza Evi Düşünülen arazide Spor sahası yapılacak   20.10.2015  
   Çiftlikköy ilçesinde ceza evi yerine spor tesisi yapılıyor. Sultaniye Mahallesinde Çiftlikköy belediyesine ait olan 40 dönümlük arazi üzerinde Sultaniye spor için, spor alanı ve spor tesisi yapılacak.
   

Çiftlikköy ilçesi Sultaniye mahallesinde belediyeye ait olan 40 dönümlük arazinin yanında Adalet Bakanlığına daha önceden tahsis edilen 150 dönümlük alanda Ceza evi yapılacağı bilgisini alan Çiftlikköylüler, Çiftlikköy’de ceza evi yapılmasını istemediklerini belirtmiştiler. Yapılan girişimlerle ve temaslarla ceza evi yapılmasının durdurulduğu belirtildi. Çiftlikköy Belediyesi tarafından belediyeye ait olan 40 dönümlük alanda spor tesisi için çalışmalar başlatıldı. Çiftlikköy Belediye Meclis Üyesi Sedat Bahadır, “bu alan daha önceden Sultaniye mahallesinin merasıydı, deprem sonrası bu alanda prefabrik evler yapıldı. Prefabrik evlerin de kaldırılmasıyla birlikte bu alan mera vasfını kaybetti ve Adalet Bakanlığına devredildi. Adalet Bakanlığı tarafından bu alanda ceza evi yapılması düşünülüyordu, biz mahalle halkı olarak, Çiftlikköy halkı olarak burada ceza evi istemiyoruz. Bu alan Çiftlikköy’e yakışır, Çiftlikköy’ün bütün ihtiyaçlarını karşılayacak ve çok değerli bir arazidir. Çiftlikköy belediyesinin yaklaşık olarak 40 dönüm arazisi var burada, biz bu alan üzerine Sultaniye spor için geçici bir antrenman sahası yapmayı düşünüyoruz. Belediye başkanımızla da görüştük, diğer 160 dönümlük alanı da temizleyip, Sultaniye de bir mesire alanı yapılmasını düşünüyoruz.” dedi.    

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!