-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Ayvaz, Bursa Tarım Fuarını Değerlendirdi   20.10.2015  
   13 – 17 Ekim 2015 tarihleri arasında TÜYAP’da düzenlen Bursa Tarım Fuarı, 286 bini aşkın ziyaretçi ile rekor kırdı. Fuara 300 üyesi ile katılan Çiftlikköy ziraat odası başkanı Halil Ayvaz; “çiftçilerimiz tarımsal alandaki yeni teknolojileri yerinde görme fırsatı buldular” dedi.
   

Çiftlikköy Ziraat Odası Başkanı Halil Ayvaz, Bursa 13. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarını Çiftlikköy Gazetesine değerlendirdi. Fuarın ikinci günü 6 otobüs ile 300 çiftçiyi fuara götürdüklerini belirten Ayvaz, “Altınova ve Çiftlikköy’den 6 otobüs ile 300 çiftçiyi bursa fuarına götürdük. Çiftçilerimiz burada yenilikleri yerinde gördüler, akşam saatlerine kadar fuar alanında kaldık. Çiftçilerimizin fuara ulaşmasında sponsorluğumuzu üstlenen Tümosan bayisi Yasin Aydın ve New Holland bayisi Salih Aydın’ a teşekkür ediyoruz. Güzel ve verimli bir fuar oldu çiftçilerimiz yenilikleri yerinde görme fırsatı buldular. Meyvecilik, süt enstitüsü, tarımsal makine ve ekipmanları, biçer döver hayvancılık, tohumculuk alanlarında Çiftçilerimiz detaylı bilgiler aldılar. Özellikle bu fuarda tarım makineleri Çiftçilerimizin en çok ilgi gösterdiği alan oldu.

Kendimizde görev olarak gördüğümüz bu çalışmayı gerçekleştirdiğimiz için biz çok mutluyuz. Gelecek yıl da bu fuara katılarak yeniden çiftçilerimize yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Özellikle seçimlerden sonra İş güveliği uzmanlarımız tarafından iş güvenliği konularında eğitimler vermeyi düşünüyoruz. Tarım sigortasıyla ilgili çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Bursa fuarı, 24 ülkeden 459 firma ve firma temsilciliğinin katılımında, 7 ayrı salondan toplam 70 bin metrekare alanda hazırlanan Fuarlar, 5 gün boyunca 46 ülkeden 286.916 kişi tarafından ziyaret edilerek kendi ziyaretçi rekorunu kırdı. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!