-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de destekleme ve yetiştirme kursları devam ediyor   17.09.2020  
   Covid-19 virüsü sonrası yeni normal sürecine eğitim öğretim alanında da geçildi. Pek çok yeni uygulama hayata geçirilerek 2019-2020 eğitim öğretim yılı Çiftlikköy ilçe okullarında öğretmenlerin desteği ve öğrencilerin gayretiyle verimli bir şekilde tamamlandı.
   

2020-2021 eğitim öğretim yılı da telafi eğitimiyle başlayıp yüz yüze gerçekleştirilen destekleme ve yetiştirme kurslarıyla da devam etmektedir.

Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir bu sürece yönelik yaptığı değerlendirmede; “İlçemiz okullarında LGS’ye yönelik 6 temel derste açılan kurslara 399 öğrencimiz devam ederken, YKS’ye yönelik 12 temel dersten açılan destekleme ve yetiştirme kurslarına da toplamda 262 öğrencimiz katılım göstermektedir. Toplamda 661 öğrencinin kursa devam ettiği ilçemizde eğitim adına kaliteden ve özveriden taviz vermeden çalışmalarımız devam etmekte olup okullarımızın hijyen şartlarına uygun bir şekilde çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini de belirtmek isterim.” ifadelerine yer verdi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!