-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Çiftlikköy Belediye Spor İlk Hazırlık Maçını Çınarcık’la Yaptı   20.10.2015  
   Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Çiftlikköy Belediye Spor, ilk hazırlık maçını Çınarcık Belediye Spor ile yaptı. Çınarcık Belediye Spor’un 2015-2016 futbol sezonunu açılış töreninde gerçekleşen ilk hazırlık maçı Çınarcık Belediye Spor’un 3-2 galibiyeti ile sonuçlandı.
   

Yenilenen Kadrosuyla hazırlıklarını sürdüren Çiftlikköy Belediye Spor, deplasmanda oynadığı ilk hazırlık maçında Çınarcık Belediyespor’a 3-2 yenildi. Çınarcık ilçe stadyumunda oynanan hazırlık maçını Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’ta izledi. Çınarcık Belediye Spor’un gollerini Dk40’ta Aykut ve Dk 50, Dk75 ilker atarken, Çiftlikköy Belediye Spor’un gollerini ise Raşit ve Beşir attı.

Çiftlikköy Belediye Spor Teknik Direktörü İsmail Dilsizoğlu; “Çınarcık Belediye Spor’un sezon açılış maçına katıldık, güzel bir hazırlık ve dostluk maçı oldu. Bizim ilk ciddi hazırlık maçımız oldu, lige kadar bir şeyler yapmaya çalışacağız.” dedi.

Çınarcık Belediye Spor Teknik Direktörü Yalçın Önem, “yeni bir takımız uyum süreci zor oluyor 10 yeni transferlerimiz var, bu seneki kadro tamamen değişti. Ama iyi çalışıyoruz, iyi yoldayız, daha iyi şeyler olması lazım ve olacakta. Onun için Çınarcık Belediye Spor’un bu yıl ki hedefi belli, 7-8 senedir bir hedefi olmadan oynayan bir takımdı ama bu yıl hedefimiz yukarılara oynamaktır gerekirse Şampiyonluk, ama peşin konuşmamak lazım. Çınarcık’ın istekleri belli, biz o isteklere göre iyi çalışıyoruz, doğru yoldayız çok çalışıyoruz onun için öncelikle bazı atılım yapan kulüplere yetişmek, 7-8 senedir hep aşağılarda ve ortalarda oynayan bir takımın şampiyonluğa oynayan takımların seviyesine yetişmesi gerekiyor. Belediye Başkanımız Avni Kurt, Kulüp Başkanımız Nuri Tarılı ve yanındaki idareciler bize çok iyi imkanlar sunuyorlar. Onlara bu imkanlarından dolayı teşekkür ediyoruz ve onları sevindirmek istiyoruz. Çınarcık halkı futbolu seven bir halk onları tekrar tribünlere çekip, centilmence oynayarak hiç kırmızı kart görmeden ligi tamamlamak istiyoruz.” şeklinde konuştu. 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!