-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Silpagar’dan Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı mesajı   01.04.2015  
   
   



Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, tarihimize altın harflerle yazılan bu destanın kahramanlarını rahmet ve minnetle andığını belirterek, “Çanakkale kahramanlarımızın aziz ruhları şad olsun” dedi. 
18 Mart Şehitleri Anma Günü'nde, bu toprakları bize miras bırakan tüm şehitleri rahmetle ve minnetle yad ettiklerini belirten Silpagar, 100 yıl önce Çanakkale'de bir neslin kendini vatanı için feda ederek tarihe altın harflerle bir kahramanlık destanı yazdığını ifade etti. Silpagar mesajında şunları dile getirdi; “18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü, Türk Milletinin özgürlük ve vatanı için neler yapabileceğini bir kez daha kanıtladığı bir dönemi simgeliyor. Tüm dünyaya ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirten bu zaferle kahraman Mehmetçik, Kurtuluş Savaşımızın da adeta önsözünü yazmıştır. Çanakkale’de kanlarını veren şehitlerimizin kahramanlıklarından aldığımız ilhamla, bugünün Türkiye’sini yüceltmeye, güçlendirmeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Milletimizin gururu ve kahramanlık destanı olan Çanakkale Deniz Zaferi'mizin 100. yıl dönümü, aziz Türk halkına kutlu ve mübarek olsun. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun”

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!