-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 23 Nisan 2024 Salı
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy Ziraat Odası Bursa 13. Tarım Fuarına 300 kişiyle yola çıktı   15.10.2015  
   Çiftlikköy Ziraat Odası 13- 17 Ekim tarihlerinde Bursa’da düzenlenecek olan, Bursa 13. Uluslararası tarım, tohumculuk, fidancılık ve süt endüstrisi fuarına 5 otobüs ve 300 kişiyle gitti.
   

Çiftlikköy Ziraat Odası Başkanı Halil Ayvaz, 21 ülkeden 419 firma, 41 ülkeden 268.125 profesyonel ziyaretçinin akın ettiği bu fuara Ziraat odası üyeleriyle birlikte katılım sağlayacaklarını ifade etti. Ayvaz,” 13 yıldan beri çiftçilerini Bursa’daki fuarlara götürdüklerini söyleyen Ayvaz, fuarda çiftçilerimiz tarım alanındaki teknolojik gelişmeleri, ekipmanları yerinde görme fırsatı buluyorlar. Bu yılda üyeleri fuara götürmek için hazırlıklarımızı tamamladık. Odamıza müracaat eden üyelerimiz ve çiftçilerimizin sayısı 300’ü geçti. Ben bize yaptığımız bu tür etkinlerde sponsor olan Aysar Traktöre, Yasin Aydın Traktör’e tüm çiftçi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Öte yandan fuara çiftçilerle birlikte giden Altınova İlçe Tarım Müdürü ve Ziraat Mühendisi Mesut Ünal, ilçe müdürlüğü olarak bu fuara 7 personelle katıldıklarını ifade etti. Ünal,” Biz ilçemizdeki çiftçilerimizin bölgemizde düzenlenen fuarlara gerek Tekirdağ, gerek Bursa’da ve Balıkesir’de ki fuarlara iştirak ediyoruz ve çiftçilerimizi götürüyoruz.  Biz bu etkinleri bazen Ziraat Odasıyla bazen de bizden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Metin Oral’ın desteğiyle gidiyoruz. Çiftçilerimizin gelişen ve ilerleyen hayvancılık ve tarım teknolojilerini takip etmesi bilgilenmesi için bu tür etkinlikleri yapıyoruz. Biz bu fuarlara sadece çiftçilerimizi değil her arabada görev alan mühendislerimizle ve veterinerlerimizle katılıyoruz. Bu arkadaşlarımız içinde oldukça faydalı oluyor. Böylece sektördeki gelişmeleri ve  karşılaştıkları problemler için çözüm araya bilecekleri bir yer bulmuş oluyorlar“ dedi.

Ünal,“Altınova’da butik fuar”..

Yalova’ya yakın çevre illerde bu tarz fuarların olduğunu kaydeden Ünal,” Şuanda ilçemizde bir sebze haliyle çiçekçilik halinin açılmasını yürütüyoruz. Böyle bir projemiz var. Burada küçük çaplı butik bir fuar düzenlenebilir. Böylece bölgemizin güzelliğini ve turizm için tanıtımını yapabiliriz.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!