-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Yenilenen kadrosuyla Çiftlikköy Belediyespor çalışmalarına başladı   13.10.2015  
   Süper Amatör küme’de mücadele eden Çiftlikköy Belediye Spor Futbol takımı 2015 – 2016 sezonu hazırlıklarına başladı.
   

Teknik direktör İsmail Dilsizoğlu yönetiminde yeni transferleriyle birlikte çalışmalarına başlayan Çiftlikköy Belediye Spor yeni sezona iddialı başlıyor. Çiftlikköy Belediyesi Spor Tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çiftlikköy temsilcisi, 18 yeni transferle kadrosunu yeniledi. Çiftlikköy Belediye Spor ikinci Başkanı Kenan Engin yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takımın ilk çalışmasını izledi. 8 Kasım 2015’te başlayacak olan Süper Amatör küme maçları için yeni kadro oluşturduklarını dile getiren Kenan Engin, “23 kişilik yeni bir kadro oluşturduk. Kadromuz çok yeni ve geniş, geçen seneki kadromuz bal ligine çıkmak için hazırlanmış ama bu kadro daha uzun süreli bir kadro. Yaş ortalaması 20-21, bu sene hedefimiz Bal ligi, önümüzdeki sene de Bal liginde oynayıp bir sonraki sene kendi alt yapımızdaki takımlarımızın şampiyonluğu hedefimiz var. U15 takımımız namaglûp ilerliyor, U17 takımımız da 1 yenilgiyle liderliğini sürdürüyor.” dedi.

Çiftlikköy Belediye Spor’un alt yapısında yaklaşık 120 futbolcunun olduğunu söyleyen Kenan Engin, A takımımızda 26 kişilik bir kadromuz var. Bu sene de İsmail Hocayla anlaştık onunla sürekliliğimiz devam edecek diye düşünüyorum. Çiftlikköy Belediye Spor’un önümüzdeki 5 yıllık programını yaptığını söyleyen Engin, bizler futbolu, sporu seviyoruz tabi bizler maddi yönden yakınız Çiftlikköy Belediye Spor’a, Belediye de sağolsun sahasını tesislerini bütün alt yapı malzemelerimizi karşılıyorlar. Çiftlikköy Belediye Spor bu sene Şampiyon olur.  Çünkü iyi paralar harcadık, iyi harcamalar yaptık, iyi futbolcular aldık.

Tesisleşme konusunda iyi bir seviyede olduklarını ifade eden Engin, tesislerimizin üst katını futbolcularımızın kalacağı yerler olarak düzenledik. Alt katta 3-4 takımımızı ağırlayabilecek bir şekilde hazırlandı. Kısacası Futbolda başarımız bu yıl çok iyi olacak. Önümüzdeki yıl ise çok daha iyi olacak. Bizim asıl hedefimiz Akademi ligine gitmek. Bununla ilgili TFF ile görüşmelerimiz sürüyor. Bugünlerde yine milli Takım seçmeleri olacak bizlere de soruyorlar ama bizim asıl hedefimiz Akademi ligi’dir. Ama eminim 5 yıl içinde Çiftlikköy Belediye spor’dan milli takıma sporcu vereceğiz. Daha önceki yıllarda Yalova Spor’da yöneticilik yaptığımızda milli takıma oyuncu verdik.

“Bizim hedeflediğimiz tek şey Çiftlikköy’de Futbolu okullaştırmak” diyen Kanan Engin, ”Tesisleşme konusunda sadece kapalı spor salonu eksiğimiz var, Belediye Başkanımız söz verdi, stadyumun hemen yanında yapmayı planlıyor. 2016 yılının sonunda bunu hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Ben Kenan Engin olarak Yalova’da herkese destek vermeye çalışıyorum. Bütün futbol takımlarının formalarında bizim firmamızın ismini görebilirsiniz. Spor iyi bir şey, gençleri iyi yetiştirmek gerekiyor. Türkiye iyi gitmiyor, gençleri kandırıyorlar birçok provokasyon olayları çıkıyor. Ne yazık ki Gençler alkol ve uyuşturucuya yöneliyor. Çiftlikköy Belediye Spor bünyesinde şu anada birçok branşta 400’e yakın sporcumuz bulunuyor. 25 Binlik nüfusu olan bir ilçede bu kadar sporcunun olması çok iyi bir durumdur. Bu da demek oluyor ki Çiftlikköy çok iyi yerlere gelecek. Biz Çiftlikköy’e değil, Spor’a hizmet ediyoruz." şeklinde konuştu.

Çiftlikköy Belediye Spor’un yeni transferleri ise şöyle; Yeşilova Spor’dan Murat Alkan, Zonguldak Kömür spor’dan Furkan Fil, Sultaniye Spor’dan Uğur Demir, Acar Spor’dan Zübeyir Nalbant, Fırat Güneş, Erhan Çakar, Abdullah Tarık Mutlu, Hikmet Boy ve Murat Yalçınkaya, Gölcük Spor’dan Hamza Çetin, Doğuş Spor’dan Umut Kral, Doğan Spor’dan Beşir Nurdağ, Yalova Spor’dan Özcan Güven, Esenköy Spor’dan Ertuğrul Canikli, Altınova’dan Murat Güneş, Darıca Gençlerbirliğ’nden Hamza Akan, Doğan Spor’dan Gökhan Caner ve Manisa Spor’dan Furkan Açıklar transfer edildi. Geçen yıl Çiftlikköy Belediye Spor’da forma giyen Raşit Cihan, Cihan Yıldız ve Anıl Altuntaş ile sözleşme yenilendi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!