-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 16 Nisan 2024 Salı
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Gözyaşları ile toprağa verildi   29.07.2020  
   Armutlu’daki kaza sonucu hayatını kaybeden Aziz Tümer ve Ali Akkaya dün toprağa verildi. Aracı kullanan Aziz Tümer’in Esen köy Belediye Başkanı Mehmet Temel ve Esenköy Belediyesi Personel Müdürü Celal Tümer’in yeğeni olduğu öğrenildi.
   

HABER: Abdullah Bozkurt

Esenköy Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Belediye Başkanımız Mehmet Temel ve Personel Müdürümüz Celal Tümer'in, yeğeni Aziz Tümer ve Beldeniz sakinlerinden Emre Akkaya 'nın Amcasının oğlu Ali Akkaya geçirmiş olduğu elim trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Cenazesi bugün İkindi Namazına müteakiben, Armutlu Merkez Camiinden kaldırılacak olup, Armutlu mezarlığında defnedilecektir.

 

Esenköy Belediyesi olarak, Aziz Tümer ve Ali Akkaya'ya yüce Allah'tan rahmet diler, geride kalan ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz” mesajını paylaştı.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!