-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de İlk Ders Zili Çaldı   29.09.2015  
   2015-2016 Eğitim ve öğretim yılı ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte başladı. Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde 5 Bin 950 ve 375 öğretmen üç aylık yaz tatilinin ardından yeniden sınıfları doldurdular.
   

Eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Çiftlikköy ilçesinde İlköğretim haftası kutlamaları da yapıldı. İlköğretim haftası kutlamalarında ilk tören Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlandı. Çelenk sunma törenine ilçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Beşir, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ardından, saygı duruşu yapıldı ve istiklal marşı okundu.    

Çiftlikköy ilçesi 23 Nisan meydanı tören alanında Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan ilköğretim haftası kutlamaları daha sonra 75. Yıl Namık Kemal ilkokulunda devam etti. Burada gerçekleşen törene Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, ilçe milli eğitim müdürü Muhammed Beşir, ilçe protokolü, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende Okul Müdürü Alkan Çelik tarafından açılış konuşması yapıldı. Öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının ardından, okula yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerine hoşgeldin çiçeği ve hediyeleri verildi. Okula destek veren kurum ve kuruluşlara plaket verildiği törende daha sonra fidan dikimi gerçekleşti. Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut tarafından ilk ders zilinin çalışmasıyla birlite öğretmen ve öğrenciler yeni yıl marotonuna başladılar. Çiftlikköy Belediyesi tarafından hazırlanan kırtasiye setleri Kaymakam Cengiz Karabulut ve Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar tarafından öğrencilere verildi. Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle birlikte sona erdi.   

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!