-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de 65 yaş üstüne tam destek   01.04.2020  
   Çiftlikköy Belediyesi, Vefa Destek çalışması kapsamında, 65 yaş ve üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşların taleplerini karşılıyor. Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede uygulamaya konulan koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağına uymayan vatandaşlara da gerekli uyarıları yaparak, korona tedbirlerine uyulmasını sağlıyor.
   

Çiftlikköy’de yaşayan 65 yaş üzeri vatandaşların talep ve ihtiyaçlarının karşılanması için gereken her türlü çabanın hassasiyetle sarf edildiğini ifade eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, " Koronavirüse karşı mücadelemiz her gün ve güçlü bir şekilde devam ediyor. Devletimizin titizlikle yürüttüğü bu süreci bizler de sonuna kadar destekliyoruz. Belediye olarak 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızı, kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın genel ihtiyaçlarını karşılamak için ekiplerimizi seferber ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Koronavirüs mücadelesinde gece gündüz demeden sizlerin ve bizlerin sağlığı için çalışan belediye personellerime de teşekkür ediyorum” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!