-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Pazaryerinde korona düzenlemesi   30.03.2020  
   Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede Pazar günleri kurulan semt pazarında bulunan esnafa ve vatandaşlara koronavirüs tedbirleri kapsamında eldiven, maske ve dezenfektan dağıtımı yaptı. Pazaryerindeki tezgahların arasındaki mesafe de İçişleri Bakanlığı’nın korona virüs tedbirleri genelgesi uyarınca yeniden düzenlenerek 3 metreye çıkarıldı.
   

Çiftlikköy Belediyesi ekipleri tarafından ilçede pazar günleri kurulan semt pazarı da korona virüs tedbirleri kapsamında yıkanarak dezenfekte edilmesinin ardından belediye zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından Pazaryerindeki esnafa ve vatandaşlara eldiven, maske ve broşür dağıtımı yapıldı.  Ekipler, pazar yerine alış verişe gelen vatandaşları dezenfektan ile karşılayarak gerekli bilgilendirmeleri de gerçekleştirdi.

Başkan Silpagar; “Alınan tedbirlere uyalım”

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Evlerimizde kaldığımız ölçüde virüs tehdidine karşı güvende olacağız. Tedbirler kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları sık periyotlarla dezenfekte ediyoruz. İlçemizdeki gıda üretim ve tüketim işletmeleri düzenli olarak denetleniyor. Çiftlikköy’de toplu kullanım alanlarının yanı sıra, okullar, camiler, pazaryeri, ilçemizin tüm kamu kurumları, cadde ve sokaklar, duraklar, çöp konteynırları dezenfekte edilerek çalışmalara gün aşırı devam ediliyor. Belediyemizin sosyal medya hesaplarından ve ilçe genelinde anonslar aracılığı vatandaşlarımızın ihtiyaçları için ne şekilde iletişim kurabileceklerine dair duyurularımızı yapıyoruz. Bu süreci ülke olarak en iyi şekilde atlatabilmemiz için Çiftlikköylülerin yayınladığımız duyuruları dikkate almalarını, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını istiyoruz” diye konuştu. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!