-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy, Mistblower’la dezenfekte ediliyor   27.03.2020  
   Çiftlikköy’de koronavirüs önlemleri kapsamında açık alanların dezenfektasyonuna Çiftlikköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Mistblower adlı son sistem yeni nesil ilaçlama makinası destek veriyor.
   

Yüksek basınçlı pompa ve güçlü fan sistemiyle tamamen içeriden kumanda edilen Mistblower’in dezenfekte işlemine büyük destek sağladığını dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Mistblower aracımız yoğunlaştırılmış dezenfektanı 0,05 mikron ölçeğinde havaya serpebiliyor. her püskürtme 100 metrekarelik bir alana yayılıyor ve içindeki yoğun dezenfektan yavaşça yere çöküyor, böylece ilaçlama yapılan bölgedeki tüm mikropları öldürüyor” diye konuştu. 

Mistblower’in vatandaşların yoğun olarak kullandığı ana arterler ve caddelerde çalıştığını belirten Başkan Silpagar, “Ana caddelerimiz bu araçla, ara sokaklarımız ise önden püskürtmeli büyük arazözle dezenfekte ediliyor. Tazyikli su tabancası sistemiyle çalışan küçük arazözümüzle de kaldırımları dezenfekte ediyoruz. Çöp konteynırlarımızın tamamını 3-4 günde bir dezenfekte ediyoruz. Çiftlikköy’deki tüm camilerimiz, tüm parklarımız, polis merkezi, ptt şubeleri, sağlık ocakları da dahil olmak üzere tüm resmi kurumlarımız ekiplerimiz tarafından elimizdeki tüm araç gereçler seferber edilmiş bir şekilde periyodik olarak dezenfekte ediliyor. Bu süreçte halkımızdan da tedbiri elden bırakmadan koronavirüsle mücadele konusunda duyarlılığı sürdürmelerini rica ediyorum.” Dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!