-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Ankara’dan Yalova’ya hizmet atağı   01.04.2015  
   AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.
   

Ak Parti’nin değişik kademelerinden yetkililerle görüşen Öztabak,  Yalovada’ki yatırımlarla ilgili görüşmeler yaptı. Yeni yatırımlarla ilgili girişimlerde bulundu.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ile görüşen Öztabak, Yalova’da devam eden Armutlu-Yalova karayolu ve köy yolları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Çalışmaları devam eden Armutlu-Yalova karayolunun hızlandırılması için ve tüm köy yollarının tamamlanması için ek ödenek talebinde bulunan Öztabak'a müjdeli haber Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanından geldi.

Öztabak ta, Bakanın bu konularla ilgili gereğinin en kısa sürede yapacağını söyleyerek, sonuçlanana kadar takibini yapacağını bildirdi.

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!