-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  AK Parti’den Çiftlikkköy Belediyesi’ne ziyaret   24.08.2015  
   Ak Parti teşkilatı Başkan Silpagar’a ziyarette bulundu.
   

  AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Çiftlikköy İlçe Başkanı Ogün Şengün ve AK Partili yöneticiler Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Çiftlikköy Belediye Meclis Üyelerini ile ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Taşköprü Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu. AK Parti yöneticileri belediye binası girişinde Başkan Silpagar ve meclis üyeleri karşıladı.

“Kaos ancak Ak Parti ile sonlanır”

 Ülke gündeminde 1 Kasım’da genel seçimin olduğunu hatırlatan Milletvekili Fikri Demirel, ilçe teşkilatlarının daha fazla çalışması gerektiğine vurgu yaptı. Çiftlikköy’deki vatandaşların AK Parti’ye olan teveccühünü yerel seçimlerde gösterdiğini ifade eden Vekil Demirel, “Çiftlikköy’de vatandaşlarla daha sık bir araya gelip, ülkenin bu kaos ortamından ancak AK Parti’nin tek başına iktidar olması ile kurtulabileceğini telaffuz etmemiz gerekiyor. Bu anlamda mahalle temsilcilerimizden en üst yöneticilere kadar herkes elinden gelenin fazlasını yapmalıdır” dedi.

“Saha çalışmaları daha profesyonel olmalı”

  AK Parti olarak daha fazla sorumluluk alınması gerektiğine işaret eden Vekil Demirel, “Belirsizliğin ülkeyi götürdüğü durum zaten ortadadır. Ortaklık farklı bir şey, tek başına olmak farklı bir şeydir. Bazı şer güçleri Türkiye’nin kalkınmasını istemiyorlar. Ama AK Parti bunu kırdı. Şu anda Türkiye’nin ana sigortası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. AK Parti hükümetimiz tek başına iktidarmış gibi kararlar alıp uygulamaktan geri kalmıyor. Türkiye’nin 2,5 ayda yaşadıklarını görerek vatandaşlar sandığa gidecektir. Türkiye’nin 13 yıllık yükselişi için duyarlı insanlar AK Parti’den yana tercihlerini kullanacaklardır.  Seçimlerde saha çalışmasını ilçe teşkilatları daha performanslı bir şekilde yapması gerekiyor. Önemli olan ülkenin geleceğidir” dedi.

“Çiftlikköy’de uyum içindeyiz”

  Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar AK Partili yöneticilerin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Silpagar, “7 Haziran seçimlerinde Çiftlikköy teşkilatı olarak herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı. 24 bin vatandaşla seçime girdik. Biz genel anlamda kendimizi başarılı buluyoruz. Yeni bir seçimde yüksek bir oranla oy alacağımıza inanıyorum. İl, İlçe ve belediye meclis üyelerimiz ile uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Bu seçimde de aynı tempoda çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Teşkilatlar ile yerel yöneticiler birlikte hareket edecek”

  İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ise 7 Haziran seçimlerinde Yalova olarak önemli bir sonuç olduklarını ifade ederek şu ifadeleri kullandı: “Elbette Yalova’da 7 Haziran seçimlerinde önemli ve başarılı bir sonuç aldık. Türkiye ortalamasına çok yakın duran bir başarıydı. Bu çok önemliydi. Yapılan toplantılarda genel kanaat yerel yöneticilerimizin teşkilatlarımız ile uyum içerisinde harekete geçmediği yönündeydi. Teşkilatlarla birlikte yerel yöneticiler ile birlikte bir hareket içerisinde olması durumunda sonuçlar 1-2 puan yükselecektir. Bu seçimde ebetteki teşkilatlarımız olarak motivasyonumuzu yüksek tutacağız. Birinci amacımız Türkiye’nin geleceğidir. Bunun haricinde kimsenin başka amacı olmamalıdır. Ülkemizde bir kaos ortamı var. Hep beraber bir şey düşünmemiz gerekiyor, bireysel olarak daha çok çalışmamız lazım. Gayretlerimizi arttırmamız gerekiyor. Bu artık bir vatani görev haline geldi.”

Belediye Başkan Yardımcısı Afşin Karyağdı oldu

  AK Parti Çiftlikköy İl Başkanı Ogün Şengün ise her zaman göreve hazır olduklarını ifade ederek teşkilatın daha fazla güçlenmesi için sıkı bir çalışma içerisine gireceklerini söyledi. Başkan Şengün, “Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın yoğunluğunu azaltmak adına Meclis üyelerinden bir belediye başkan yardımcısı seçilmesine karar verdiklerini ifade ederek meclis üyeleri ile birlikte Başkan Silpagar’a meclis üyeleri arasından bir belediye başkan yardımcısı seçmesi için tam yetki verdik. Başkan Silpagar meclis üyesi Afşin Karyağdıyı, Belediye Başkan Yardımcısı olarak belirledi. Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcı sayısı Yavuz Akgün, Abdurrahim Solmaz’dan sonra Meclis Üyesi Afşin Karyağdı ile birlikte 3’e yükselmiş oldu” dedi.

  AK Parti Milletvekili Fikri Demirel daha sonra Çiftlikköy Belediyesi anı defterini doldurarak Belediye hizmetleri ile ilgili Başkan Silpagar’dan kısa bir brifing aldı. Hatıra fotoğrafı çektiren AK Partililer daha sonra Belediye’den ayrıldılar. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!