-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Kadyrz Hanova Aıhurak’u, aracından attığı iddia edilen siyasetçinin oğlu kim?   24.08.2015  
   Çiftlikköy Siteler Mahallesi’nde, 21 Ağustos 2015 Cuma sabah saatlerinde, araçtan atılan Moldavya asıllı Kadyrz Hanova Aıhurak’ın hayati tehlikesi devam ediyor.
   

Yalova Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde gözlem altında tutulan Kadyrz Hanova Aıhurak’ın kim ve kimler tarafından araçtan atıldı?

Moldovya asıllı Kadyrz Hanova Aıhurak’u, Çiftlikköy siyasetinde bilinen bir politikacının oğlu tarafından araçtan atıldığı iddia ediliyor.

 Kadyrz Hanova Aıhurak’ın, Yoğun Bakımda, olayın faillerinin kim veya kimler olduğu emniyet güçleri tarafından soruşturma gizli olarak sürdürülüyor.

Olayın failleri yakalandı mı?

Kadyrz Hanova Aıhurak kendisini satan pezevengi tarafından mı, yoksa cinsel saldırıdan dolayı mı araçtan atıldı?

Hayat kadını olan Kadyrz Hanova Aıhurak’la beraber olan şahısın, Çiftlikköy siyasetinde bilinen bir politikacının oğlu iddiaları doğru mu?

Tüm Çiftlikköylülerin merakla beklediği bu cevapları, Yalova Manşet ve Çiftlikköy Gazeteleri farkıyla, tüm Yalova ve Çiftlikköy’lü okuyuculara duyuracağız.

Haber: Ayhan Polat

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!