-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Sokak basketbolunda kupa sahibi belli oldu   15.08.2015  
   Çiftlikköy Belediyesi’nin düzenlediği sokak basketbolu turnuvasında kupa sahibini buldu.
   

  Mokamp’ta yapılan turnuvanın finalinde Kaşarlar ekibini 14-8 yenen Fuce ekibi şampiyonluğa uzandı. Umut, Cem, Murat ve Sinan'dan oluşan Fuce, nefes kesen bir mücadele sonrasında güçlü rakibini 6 sayı farkla geçerek ve turnuvanın galibi oldu. Turnuvada Fuce birinciliği, Kaşarlar ikinciliği elde ederken, 3.belirleyen maçın galibi ise Diriliş'i 7-4 yenen EA Team oldu.

Kupayı Başkan Silpagar verdi

  Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Belediye Meclis Üyesi Turgut İşteben ve basketbol severlerin ilgiyle izlediği iki gün süren turnuvanın finali akşam saatlerinde Mokamp'ta yapıldı. Şampiyon Fuce ekibine madalyalarını ve kupasını Başkan Silpagar verirken, ikinciliği elde eden Kaşarlar ekibi de kupa ve madalyalarını Belediye Meclis Üyesi Turgut İşteben'in elinden aldı. Turnuva üçüncüsüne ise kupa ve madalyalarını Ayşe Ertuna verdi. Turnuvada gençler kategorisinde Başkent 3 ekibi, bayanlar kategorisinde ise Yıldızlar ekibi kupaya uzanan ekipler oldu.

Silpagar, “Gençlerimizin spor yapmasını destekliyoruz”

  Açılışını Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Çiftlikköy Belediyesi Kültür – Sosyal İşler Müdürü Alper Perihanoğlu’nun yaptığı sokak basketbolu turnuvasında toplam 16 takım mücadele verdi. Başkan Silpagar, turnuvaya katılan tüm ekipleri tebrik ederek, “Gençlerimizin sportif faaliyetlerde yer almasını destekliyoruz. Çiftlikköy Belediyesi olarak sportif etkinlikler düzenleyerek gençlerin sporla içiçe olmalarını sağlıyoruz. Sokak basketbolu hem keyifli hem de yorucu bir spor, derece alan ekipleri, katılan tüm takımları ve oyuncuları tebrik ediyorum” diye konuştu. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği turnuva Büyük Erkekler, gençler ve bayanlar kategorilerinde yapıldı. Resmi hakemlerin yönettiği turnuvada Özel Aktif Tedavi Fizik Merkezi Sağlık Ekibi de sporcuların herhangi bir sağlık problemiyle karşılaşması olasılığına göre hazır bulundu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!