-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 16 Nisan 2024 Salı
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Hüner Coşkuner’den Çiftlikköy’de imza gecesi   13.08.2015  
    Türk Sanat Müziği’nin ünlü ismi Hüner Coşkuner, Çiftlikköy’de sosyal sorumluluk projesine kapsamında imza gününe katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.
   

  Dünya Şizofrenililer Derneği’nin gönüllü üyesi olan Coşkuner, son albümü ‘Seni Acele Görmem Lazım’ın CD’sini vatandaşlar için imzaladı. Şizofren hastaları ve sokak hayvanları yararına düzenlenen ve Çiftlikköy Belediyesi’nin katkılarıyla Mokamp alanında yapılan imza gecesine yoğun ilgi vardı. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, eşi Nursel Silpagar ve oğlu Alperen’le birlikte Hüner Coşkuner’le bir araya geldi. Başkan Silpagar, Coşkuner’i sosyal sorumluluk projelerine verdiği katkıdan dolayı tebrik etti ve Çiftlikköy’de böyle anlamlı bir etkinliğin yapılmasının son derece anlamlı olduğunu kaydetti. Hüner Coşkuner de Çiftlikköylülerle yeniden buluşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Coşkuner, iki gün boyunca Mokamp alanında CD’lerini imzalamaya devam etti. CD’lerden elde edilen gelir, sokak hayvanları ve şizofreni hastaları için kullanılacak.

Coşkuner ve Sosyal Sorumluluk projeleri

  Sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Hüner Coşkuner, Lösemili Çocuklar Vakfı başta olmak üzere Bedensel Engelliler, Dünya Şizofrenililer Derneği'nde gönüllü olarak çalıştı. Albüm ve şiir kitabı gelirlerinin sbir kısmını da bu vakıflara ve derneklere bağışladı. Onlarca albümü bulunan ünlü sanatçıya Çiftlikköylüler büyük ilgi gösterdi. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!