-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Kelebek Çayırı Camii yardım bekliyor   12.08.2015  
    Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Kelebek Çayırı Camii tamamlanabilmesi için hayırseverleri bekliyor.
   

Çiftlikköy’de Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde inşaası süren Kelebek Çayırı Camii, maddi zorluklar nedeniyle tamamlanamıyor.

Cami yolunda ışıklandırma yok

  Caminin kaba inşaatında son aşamaya gelinmesine rağmen cami yolunda sokak lambası bulunmuyor. Kelebek Çayırı Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği yetkilileri UEDAŞ’a durumu bildirdiklerini ancak UEDAŞ’ın elektrik verilmesi için kayıt aldıktan sonra konuyla ilgilenmediklerini belirttiler.

  Işıklandırması olmayan cami yolunda parke taş da bulunmuyor. Dernek yetkilileri, sokak lambası bulunmayan bozuk yolda cemaatin akşam vakitlerinde cami yolunda defalarca düştüklerini ifade ettiler. Kelebek Çayırı mevkii sakinleri, Çiftlikköy Belediyesi’nin konuyla ilgilenmesi için çağrıda bulunuyor.

Cami Hakkında

  450 metrekarelik kapalı alana sahip olacak olan cami 2,5 kattan oluşuyor. Çift minareli olarak tasarlanan caminin alt katında okuma salonu, erkek ve bayan tuvaletleri ile gasilhane yer alacak. Şadırvanı da olacak olan cami tamamen bittiği zaman bin kişilik bir cemaat aynı anda camide ibadetlerini gerçekleştirebilecek. 

  Cami yapımına katkıda bulunmak isteyenler  0534 661 02 23 numaralı telefondan ulaşabilirler  veya Kelebek Çayırı Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin Türkiye İş Bankası Çiftlikköy şubesi 2509 42382 no'lu hesabına bağış yapabilir.

 

Haber-Foto: Özlem Balpetek

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!