-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Özdilek’te 44. yıl’a özle kampanya çekilişi   12.08.2015  
   Eskişehir Alışveriş Merkezinde gerçekleştirilecek 44. Yıl’a özel kampanya çekilişiyle 4 adet 4x4 Jeep Chrokee talihlileri belirleniyor.
   

  Özdilek’in heyecanla beklenen 44. Yıl’a özel kampanya çekilişi 11 Ağustos Salı günü saat 14:00’da Eskişehir alışveriş merkezinde noter huzurunda gerçekleştirilecek. 4 adet 4x4 Jeep Chrokee  talihlilerinin belirleneceği çekilişte popüler müziğin sevilen ismi Sinan Akçıl şarkıları ve imza günüyle sevenleriyle bir araya gelecek.

Özdilek Holding Hakkında;

  Özdilek, 1971 yılında; iki adet dokuma tezgahı, 5 personel ve yıllık 10 ton havlu üretim kapasitesiyle, havlunun ilk üretildiği yer olan Bursa’da kurulmuştur. Bugün 6 bin 500 çalışan ile, yıllık 10 bin ton havlu üretim kapasitesi,  günlük 40 ton pamuk ipliği üretimi gerçekleştirilirken, 9 alışveriş merkezi (Bursa Merkez, Bursa Geçit, Afyon, Kocaeli, İzmir, Yalova, Antalya, İstanbul ve Eskişehir), 6 hipermarket (Bursa Kaplıkaya, Bursa Ataevler, Bursa Özlüce, İnegöl, Gemlik, Gürsu), 3 Departmanlı Mağaza ( Vialand AVM, Torium AVM, Mall of İstanbul AVM), 45 ev tekstili mağazası ile alışveriş merkezleri ve perakende mağazacılık sektöründe de hizmet vermektedir. 2013 yılında holding olan Özdilek; üretim, alışveriş merkezleri ve perakende mağazacılığın yanı sıra turizm-otelcilik, sivil havacılık, inşaat, tarım ve hayvancılık sektörlerinde de faaliyet göstermektedir. 

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!