-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 23 Nisan 2024 Salı
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Köprülü Kavşağın inşaatına başlanıyor   01.04.2015  
   Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, 16 Ocak 2015 tarihinde ihalesi yapılan ve Yalova’da trafik sorununa çözüm Köprülü Kavşak çalışmalarının son durumuyla ilgili bilgi verdi.
   

Konuyla ilgili Karayolları 14. Bölge (Bursa) Müdürü Öner Özgür ile görüşen Öztabak şu açıklamada bulundu:
“Bildiğiniz gibi Kavşak ihalesi gerçekleştirildi ve yer teslimi yapıldı. Yapım işini alan firma çalışmalarına elektrik, su ve doğal gaz hatlarının yerlerini tespit edip, değiştirmekle başladı. Önümüzdeki hafta sonu fore kazıklarının çakılmasını gerçekleştirecek iş makineleri gelecek. Böylece fillen de inşaat başlamış olacak. Firmanın taahhüt ettiği gibi 270 günde Köprülü Kavşağın bitirileceğini sözlerine ekledi.
Yalova’mız için çok önemli olan ve Ak Parti iktidarı döneminde gerekli olan tüm hazırlıkların tamamlanarak, Köprülü Kavşak yapımıyla ilgili adımlar atılmıştı. Sonrasında da projenin takibini yapmakta ve çalışmalarla ilgili bilgi almak için, gerek karayollarıyla gerekse yapımcı firmayla görüşmelerimize devam etmekteyiz.”

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!