-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Başkan Silpagar halk ile iç içe   05.08.2015  
   Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Sahil Projesinin tamamlanması ile birlikte Çiftlikköy halkından birçok olumlu yanıt alırken gerçekleştirilen ve devam eden projeler hakkında halk ile sürekli istişareler gerçekleştirip, fikir alışverişinde bulunuyor.
   

  Son olarak ‘Engelsiz Kafe’nin temellerini atan Başkan Silpagar, projenin gerçekleştirileceği alanın olduğu bölgedeki mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Silpagar’dan önce bu alanın uygunsuz bir şekilde ve rahatsız edici görüntülere sahne olduğundan yakınan mahalle sakinleri, gerçekleştirilecek olan Engelsiz Kafe projesinin çok başarılı ve yerinde bir proje olduğunu savundular.

  Başkan Silpagar, Sahil Mahallesi’nde Ahmet Alp ve Altan Gülseren’in evlerine ziyarete giderek, Çiftlikköy’ün projelerini ve halkın taleplerini dinledi. Evlerine ziyarete gelen Başkan Silpagar’ın halk ile iç içe bir başkan olmasından dolayı teşekkür eden ev sahipleri Çiftlikköy’ün modern bir ilçe olması yolunda emin adımlar ile ilerleyen Başkan Silpagar’a her zaman destek verdiklerini söylediler.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!