-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 08 Mayıs 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Çiftlikköy’ün Sultanları hızlı başladı!   15.10.2019  
   Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligi 2’nci Grupta mücadele veren Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Takımı sezonun ilk maçını deplasmanda Gölcük İhsaniyespor ile oynadı. Siyah-Kırmızılı ekip başarılı bir maç çıkararak İhsaniyespor’u 3-1 mağlup etmeyi başardı.
   

Antrenör Mihrican Deviren’in öğrencileri, baştan sona heyecan fırtınası şeklinde geçen karşılaşmada göz doldurmayı başardı. Lige iddialı şekilde başlayan Çiftlikköy’ün Sultanları, Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda oynanan mücadelede ilk seti 25-21 kazandı. İkinci sette 19-25 kaybeden Çiftlikköy’ün Sultanları hızla toparlanarak üçüncü seti 25-17 kazanmasını bildi. Karşılaşmanın dördüncü setinde de rakibine şans tanımayan Kırmızı-Siyahlı ekip dördüncü seti 25-21 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.   

Taraftarlar Çiftlikköy ekibine maç boyu yoğun tezahüratlarla destek verirken, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy Kaymakamlığından Gölcük Kaymakamlığı’na atanan Cengiz Karabulut ve Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Alper Perihanoğlu da tribünde yer alarak heyecan dolu maçı izlediler.

Maç sonunda konuşan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar; “Öncelikle sezonun ilk maçında galip gelen takımımızı tebrik ediyorum. Mücadeleci oyunumuzu çok başarılı bir şekilde tamamlayarak iddiamızı ilk maçtan ortaya koymuş olduk. Bizler gerek gerçekleştirdiğimiz transferlerimiz ile gerekse altyapıdan yetişen kıymetli oyuncularımız ile güzel bir ivme yakaladık. Bence grubun en iyi kadrolarından birine sahibiz. Çiftlikköy’ün her platformda başarılı bir şekilde temsil edilmesi için gereken tüm desteği vereceğiz. Çiftlikköy Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı yöneticilerini, antrenör ve oyuncularını başarılarından ötürü tebrik ediyorum.” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!