-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Başkan Silpagar, nöbette!   04.10.2019  
   Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İçişleri Bakanlığı tarafından trafikte yaya farkındalığı için başlatılan "Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz" kampanyasına destek verdi.
   

Gönüllü vatandaşlar ve öğrenciler ile birlikte yaya geçitlerinde nöbet tutan Başkan Silpagar, Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin ile birlikte araç sürücülerine trafikte yaya önceliğini anlatan broşürler dağıttı. 

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından okullar başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları önünde yaya güvenliğini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği ve Türkiye genelinde bugün 81 ilde gerçekleştirilen "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" kampanyasına Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar da katıldı. Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin’in yanı sıra bazı daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de destek verdiği etkinlikte Çiftlikköy Köprülü Kavşağı’nda yaya güvenliğini sağlamak için farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilerle birlikte nöbet tutan Başkan Silpagar, trafikteki araç sürücülerine ve yayalara kampanya ile ilgili hazırlanan broşürlerden dağıtarak bilgilendirme yaptı.   

Başkan Silpagar Çiftlikköy’de trafik kurallarına uyma konusunda yüksek oranda bilinç oluştuğunu vurgulayarak, “Göreve geldiğimiz ilk gün Çiftlikköy’de ölümlü kavşak olarak adlandırılan bölgede köprülü kavşak projemizi hayata geçirdik. Daha önce burada birçok vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Şimdi burada yayalarımızın güvenli geçişinin sağlanması adına gerçekleştirilen ve farkındalık yaratmak adına yapılan uygulama ile vatandaşlarımızı tekrar tekrar bilinçlendiriyor, yaya geçidi konusunda hassas davranılmasını talep ediyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz trafik kurallarına uymalarıdır. Özellikle yaya geçitlerini düzenli ve güvenli bir şekilde kullanmalarıdır." dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!