-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Denizcilik Lisesi’nde anlamlı buluşma   21.09.2019  
   Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve beraberindekiler, Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.
   

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit beraberinde; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova İlçe Emniyet Müdürü M. Ferit Duman, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Altınova İlçe Müftüsü Recep Eren ile Altınova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran ile birlikte Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

“Eğitimde önemli noktalara geldik”

Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sedat Oymak ve öğrenciler tarafından karşılanan ilçe protokolüne aşure ikramında bulunuldu. Öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen ilçe protokolü; talepleri dinleyerek, okul kampüsünü gezerek bilgi aldılar. 

Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ilçenin en önemli ve gelişmiş okullarından olduğunu dile getiren Kaymakam Özyiğit, “Burada okuyan öğrencilerimiz çok şanslı. İlçemizde bu yıl eğitime başlayan Meslek Yüksek Okulu ile eğitim alanında Altınova önemli bir yere geldi. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

“Her zaman yanınızda olacağız”

Başkan Dr. Metin Oral da, “Öğretmenlik, sabır ve fedakârlık gerektiren kutsal bir görevdir. Bu mesleğin ödülü hiçbir maddi değerle ölçülmez. Dünya bilgi çağını yaşıyor. Bu çağda milletimizin geleceğini inşa eden öğretmenlerimize çok büyük görevler düşüyor. Geleceğimiz olan yavrularımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlıklı olarak yetiştirmek zorundasınız. Biliyoruz ki, yetiştirdiğiniz nesil ne kadar güçlü olursa yarınlara dair umutlarımız da o kadar güçlü olacaktır. Bu önemli görevinizde, Altınova Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız” diye konuştu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!