-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Başkan Canbay, saha incelemelerinde   21.09.2019  
   Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, 3 mahalle muhtarıyla birlikte incelemelerde bulunarak eksikler ve yapılacak işler hakkında istişarede bulundu.
   

Belediye saha ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’a mahalle muhtarları eşlik etti. Merkez Mahalle Muhtarı Jale Uzun, Denizgören Mahalle Muhtarı Süleyman Atan ve Altınkent Mahalle Muhtarı Mahmut Çınar ile birlikte inceleme gezisi yapan Başkan Canbay, muhtarların yerel yönetimin en önemli yapı taşı olduğunu söyledi.

Bunun bilincinde olarak sürekli mahalle muhtarlarıyla istişare olduklarını kaydeden Canbay, “Muhtarlarımızla mahallelerimizdeki eksiklikler üzerinde görüş alışverişi yaptık, yapmayı planladığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik. Muhtarlarımızın vatandaşlardan aldıkları şikayet, görüş ve öneriler bizim de çalışmamıza yön verecek. Ayrıca bizim yapacağımız çalışmalar hakkında da muhtarlarımıza sürekli bilgi vereceğiz” dedi.

Saha ekipleri beldenin dört bir tarafında çalışmalarını sürdürüyor

Başkan Canbay, bunun yanısıra Subaşı futbol sahası ve 175. Yıl Jandarma Hatıra Ormanı’nda yapılan temizlik ve düzenleme çalışmalarını denetledi. Belediye olarak beldenin dört bir yanında saha ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Canbay, “Futbol sahamızda ve hatıra ormanında çevre temizliği yapıyoruz. Bunun yanısıra 85. Sokak’ta yol genişletme çalışmalarımız, çocuk parklarında mıntıka temizliklerimiz ve rutin çalışmalarımız son hızıyla sürüyor” diye konuştu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!