-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Göreve başladı   09.09.2019  
   Mardin Yeşilli Kaymakamlığından 07/08/2019 Tarih ve 2018/157 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Çiftlikköy Kaymakamlığına atanan Kaymakam Ömer BİLGİN görevine başladı.
   

Kaymakamlık toplantı salonunda kurum müdürleri ile toplantı yapan Kaymakam BİLGİN, Çiftlikköy’de elbirliği ile koordineli çalışmalar yürüteceklerini, kapısının her zaman vatandaşlarımıza açık olduğunu ve Kamu Hizmetlerinde kalitenin artırılması, Çiftlikköy’ün kalkınması için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Ömer Bilgin kimdir?

1979 yılında Trabzon'un Sürmene ilçesinde doğan Ömer BİLGİN; ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini burada tamamlamıştır. Üniversite hayatına ilk olarak Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile başlamışsa da daha sonra buradan ayrılarak 2000 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni kazanıp mesleğine esas teşkil eden öğrenim hayatına başlamıştır.

2007 yılında Trabzon Kaymakam adayı olarak başladığı Mülki idare mesleğinde, Antalya-İbradı ve Tokat-Pazar ilçelerinde Kaymakam vekilliğinde bulunduktan sonra 2010-2012 yılları arasında Kütahya-Çavdarhisar, 2012-2014 yılları arasında da Adıyaman-Gerger, 2014-2015 yılları arasında Düzce-Çilimli, 2015-2016 yılları arasında Balıkesir-Kepsut, 2016-2019 arasında Mardin-Yeşilli ilçelerinde, görev yapmıştır. Ömer BİLGİN evli ve iki çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!