-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Halk, nostaljiye doydu   06.09.2019  
   Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Çiftlikköy Belediyesinin katkılarıyla Çiftlikköy Mokamp Tesislerinde 2 - 4 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Açık Hava Sinema Festivali günlerinde nostalji ve sanat eşliğinde “Türk Filmleri” izlendi.
   

Kardelen Gülten, Ecem Çukur ve Anıl Öcel Açık Hava Sineması fikriyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na başvurdular. Genç girişimciler, hem nostaljiyi hatırlattı hem de gençlerin sosyal medyadan kurtularak farklı bir bakış açısıyla film izleme keyfini yakalayacakları düşüncesini 7’den 70’e oluşturdular.

 

02 Eylül Pazartesi Saat 20.00'de başlayan etkinlikte Türk Sinemasının baş yapıtlarından “Selvi Boylum Al Yazmalım”
03 Eylül Salı - Saat 20.00'da “Vesikalı Yârim”
04 Eylül Çarşamba - Saat 20.00'da “Uçurtmayı Vurmasınlar’’

05 Eylül Perşembe - Saat 20.00'da “Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak” filmleri Yalova halkının katılımına sunuldu. Yalovalı sinemaseverler geçmiş günlere birlikte seyahat ederek, programa yoğun ilgi gösterdiler.

 

Devam eden günlerde seyredilecek olan filmler ise; 06 Eylül Cuma - Saat 20.00'da “Çanakkale Yolun Sonu” filmleri izleyici ile buluşacak.

Program 6 Eylül Cuma günü son bulacak. Çiftlikköy Mokamp Tesislerinde düzenlenen “1. Açık Hava Sinema Festivali’ne” tüm vatandaşlar davetli.  
 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!