-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Silpagar, başsağlığı diledi   22.08.2019  
   Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. A. Haluk Dursun’un trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle başsağlığı diledi.
   

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Van’ın Erciş ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Malazgirt Zaferi’nin 948. yıl dönümü nedeniyle Türkiye Yazarlar Birliği tarafından Muş ilinin Malazgirt ilçesinde düzenlenen ‘4. Tarihi Roman ve Romanda Tarih Bilgi Şöleni’ programının ardından Ahlat’a geçen Dursun, yapılan incelemeler sonrasında Van’a hareket etti.

 

Dursun’un içinde bulunduğu aracın, Erciş ilçesine bağlı Bayramlı Mahallesi civarlarında şarampole devrilmesinin ardından yaşanan kazada Dursun hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulansla Erciş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Aile kabristanına defnedildi

 

Dursun’un cenazesi 20 Ağustos Salı günü Sultanahmet Camii’nde, ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kocaeli Hereke’deki aile kabristanında defnedildi.

 

Silpagar başsağlığı diledi

 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun’a rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilediğini dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açıklamada, ”Van ilimizde geçirdiği trafik kazası sonucu hakkın rahmetine kavuşan ilim, irfan, fikir ve kültür adamı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Dursun’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Haber: Oğuzhan Erduran

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!