-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Kara ailesi Silpagar’ı ziyaret etti   22.08.2019  
   Çiftlikköy’de ikamet eden Ömer Buğra Kara, ailesi ile birlikte Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı ziyaret etti. GSD Eğitim Vakfı Çiftlikköy İlkokulu öğrencisi olan Ömer Buğra Kara, DMD kas hastası.
   

  Daha önce Hindistan’da defalarca kök hücre ameliyatını hayırsever vatandaşların desteği sayesinde gerçekleştiren Ömer Buğra Kara, geçtiğimiz günlerde ailesi ile birlikte Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı ziyaret etti. 

DMD kas hastalığı nedir?

  Duchenne Musküler Distrofi (DMD) kas hastalıkları arasında en sık karşılaşılan hastalıktır. Sadece erkek çocuklarda görülen bir hastalıktır. Bu hastalıkta kas fonksiyonu için gerekli olan temel bir proteinin eksiktir. Bu proteinin yokluğunda kaslar giderek zayıflar, kas dokusunun yerini yağ dokusu alır.

Silpagar, “Ailesini tebrik ediyorum”

  Ziyaret sonrası sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, ”Sadece erkek çocuklarda görülen bir kas hastalığı olan Duchenne Musküler Distrofi (DMD) ile başarıyla mücadele eden minik Ömer Buğra ve ailesiyle bir araya geldik. Azmiyle zorlukları aşan Ömer’i ve onun için Hindistan’a kadar şifa bulmaya giden değerli ailesini tebrik ediyorum, nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber: Oğuzhan Erduran 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!