-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de protokol bayramlaştı   11.08.2019  
   Kurban Bayramı Çiftlikköy'de birlik beraberlik içerisinde kutlandı. Kurban Bayramı dolayısıyla bayramın ilk günü Çiftlikköy Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu’nda yapılan bayramlaşma töreniyle ilçe protokolü bir araya geldi.
   

Bayramlaşma törenine Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ın yanı sıra İlçe Kaymakamı Cengiz Karabulut, Hava Meydan Komutanı Hv. Pilot Albay Zeki Koltukoğlu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jnd. Teğmen Osman Tuncer, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Kocabaş, Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Feridun Ünlü, AK Parti Çiftlikköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Yalçın, Çiftlikköy Il Genel Meclis Üyeleri Hayrullah Sarıhan, Idris Durmuş, Oktay Atik, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Daha sonra protokol mensupları İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çiftlikköy Şehit Abdülhamit Kaya Polis Merkezi ziyaret edilerek, emniyet güçleri ve askerlerle bayramlaşma yapıldı.

Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Hava Meydan Komutanı Zeki Koltukoğlu ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, şehit ve gazi ailelerine bayram ziyaretleri gerçekleştirerek, Terör gazisi Tayfun Mollaahmetoğlu ve Şehit Suat Orak’ın ailelerini evlerine konuk oldular.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nın mübarek olması dileklerini ileterek, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının gelecek nesillere aktarıldığı günlere ulaşmanın sevinci ile İslam Alemi'nin ve tüm vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan temenni ederim” ifadelerini kullandı.

Fotoğraf: Mehmet Umut Gürcan

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!