-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Siteler Mahallesi’nin kafe özlemi son buldu!   10.08.2019  
    Çiftlikköy Siteler Mahallesi’nin kafe ihtiyacını gidermek için Recep Odabaş yeni bir işletme açtı.
   

  Siteler Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların bir araya gelip muhabbet edip, eğlenecekleri, hoş zaman geçirecekleri kafe özlemi son buldu.

  Uzun yıllardır Çiftlikköy’de ikamet eden ve Vergi Dairesi’nden emekli olan Recep Odabaş, mahallede kafe açtı.

  Odabaş, ”Siteler Mahallesine güzel bir hizmet verdik, bir iş yeri açtık. 40 yıldır Yalova’da yaşıyorum bunun 20 yılını Çiflikköy’de geçirdim. Bu bölgede bir kafe ihtiyacı olduğunu hissettik ve bu işletmeyi hayata geçirdik” dedi.

“Yalova merkezden bile müşteriler geliyor”

  Kafenin dıştan kıraathane gibi göründüğünü ama aslında öyle olmadığını kadın erkek karışık gelinebilen bir yer olduğunu belirten Odabaş, “Akşam saatlerinde daha çok kadın müşterimiz oluyor. Açık ve kapalı alanlarımız var. İnşallah burası kalıcı olur. Şu anda gelen müşterilerimizi analiz ettik, Yalova merkezden bile müşteriler geliyor. Bu müşterilerin yüzde 90’ı burada ikamet eden müşteriler yüzde 10’u da yazlıkçılardan oluşuyor. Kışın işlerimiz daha iyi olacak, yazın insanlar tatile gittiği için burada vakit geçirmiyorlar. Kışın sıcak bir ortam arıyorlar ve işlerimiz daha da yoğunlaşacak” diye konuştu.

“Park sorunumuz yok”

  Bu işletmenin dışında pastane ve emlak sektöründe de bulunduğunu ifade eden Odabaş, “İşletmcilik nasıl yapılır bunu çok iyi biliyorum. Burayı da zevkle işletiyorum. Kendimize ait bir mekan olsun, ailecek, mahalledeki dost ahbapla oturalım istedik ve burayı açtık. Kafeyi 3 buçuk ay oldu faaliyete geçireli, hiçbir problem yaşamadık. Sağ olsun herkes yardımcı oluyor, belediye de dahil. Çiftlikköy’de genel olarak araç park yeri sıkıntılı bir durum. Bizim burada park sorunumuz yok. Bu cadde git gide gelişiyor” diye ekledi.

“Fiyatlarımız çok uygun”

  Odabaş, “Müşterilerimiz daha çok orta yaşlı emekli kesim, fiyatlarımızı da buna göre alt seviyede tuttuk. Herkes gelebilsin istediğini içsin, yesin diye fiyatlarımız uygun. Sabahları kahvaltı veriyoruz. Ustamız çok güzel tost yapıyor, çayımızın lezzeti mükemmel. Ustamız çok yetenekli birisi, yıllardır bu işin içerisinde olan biri. Biz açılış yapmadık ama buraya gelen misafirlerimiz arkadaşlarına, dostlarına söylüyor ve müşteri potansiyelimiz artıyor” dedi.

Odabaş son olarak ,”Tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum, fiyatlarımız çok uygun buraya gelin yiyin için, aile ortamında mutlu olun, çağrısında bulunmak istiyorum” diye konuştu.

                         

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!