-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Şemenoğlu, “Küçümenler Anaokulunda farklılıklar yaşayın”   09.08.2019  
    4 katlı müstakil binası ve çocuklar için özel tasarlanmış özel bahçesiyle Çiftlikköy’ün en kaliteli okul öncesi eğitim kurumu olan Küçümenler’de deneyimli branş öğretmenleri tarafından geleceği parlak çocuklar yetiştiriliyor.
   

Çiftlikköy’ün gözde anaokulu, ailelerin güvenini kazanan Küçümenler Anaokulu birçok yönden fırsatlar sunarak, çocuklarınızı geleceğe dolu dolu hazırlıyor. Çocukların yabancı dil öğrenmeye küçük yaşlarda başladığının bilincinde olan okul yönetimi, 3 yaşından itibaren öğrencilerine ileri düzeyde İngilizce öğretiyor.

  Kurucu Müdürlüğünü Kemal Kılıç’ın yaptığı okulu İlçedeki diğer okullardan ayıran farklar saymakla bitmiyor.Bugüne kadar ses getirecek çok sayıda projeye imza atan Küçümenler yeni sezona dolu dolu geliyor.

  Gazetemize açıklamalarda bulunan Küçümenler Anaokulu Koordinatörü Esra Şemenoğlu, okulun 2015 yılından beri Çiftlikköy’de faaliyet gösterdiğini 2017 yılında ise inşa edilen 4 katlı müstakil binaya geçtiklerini söyledi.

“En önemli unsur çocukların güvenli ve sağlıklı ortamda olması”

  Çiftlikköy’de anaokulu olarak inşa edilen başka bir yerin olmadığını belirten Şemenoğlu, “3 ila 6 yaş arası çocuklara eğitim veriyoruz. Çeşitli branş derslerimiz var. 15 yıldır anaokulu sektöründeyim. Okul içerisinde spor salonumuz var. İngilizce eğitimine ağırlık veriyoruz. Bunun yanısıra jimnastik ve satranç ek derslerimiz var. Okulumuzun fiziki yapısı da bu tür dersler için uygun. Maksimum 15 kişilik sınıflarda eğitim veriyoruz. Bizim için en önemli unsur çocukların güvenli ve sağlıklı bir ortamda olmalarını sağlamaktır. Sanat çalışmaları, matematik çalışmaları, kavram, ekoloji gibi çok sayıda ek derslerimiz var. El kaslarını geliştirecek ince kaba motor çalışmasını desteklemesi için bol bol çizgi çalışmaları yaptırıyoruz.  Yoğun matematik çalışmaları yapıyoruz, sesli harfleri öğretiyoruz İngilizce derslerinde İngilizce branşından mezun olmuş öğretmen tarafından başka bir dil konuşulmadan sadece o dil üzerine yoğunlaşıyoruz” dedi.

 

“Servis güvenliğini tam olarak sağlıyoruz”

  Çiftlikköy dışında Yalova’dan da öğrencilerinin olduğunu belirten Şemenoğlu, “Servis güvenliğimizi tam anlamında sağlıyoruz. Öğretmenlerimizden birinin görevli olduğu servisimiz var. Sabah 08’den akşam 17:00’a kadar okulda eğitim veriliyor. Okulumuz ise 18:00’a kadar açık. Velilerimiz en çok buranın aile ortamı gibi olduğunu, çocuklarını ailelerine bırakıyorlarmış gibi hissettiklerini söylüyorlar bize. Samimi bir ortam olduğunu, çocuklarına dair her konuda haberdar oldukları ile ilgili geri dönüş yapıyorlar” diye konuştu.

 

 “Fiziki açıdan diğer okullardan ayrılıyoruz”

  Veliler akıllarında en küçük bir soru işareti kalmadan çocuklarını Küçümenler Anaokulu’na gönderebilir diyen Koordinatör Şemenoğlu, “Güvenli, sağlıklı hem de iyi eğitim alabilecekleri bir kurumuz. Bizi diğer anaokullarından ayıran en büyük farkımız binanın tamamıyla bize ait olması. Fiziki açıdan diğer okullardan ayrılıyoruz. Öğretmenlerimiz deneyimli, kaliteli. Tüm teknolojik sistemlerimiz çalışıyor. Yangın sisteminden tutun alarm sistemine kadar her konuda donanımlıyız. Çocuklarımız ekoloji derslerinde kendi bitkilerini ekip, büyümelerini gözlemliyor. Günümüzde çoğu çocuk bitkileri dahi tanımıyor. Biz ekoloji derslerinde onlara doğayı tanıtıyoruz. Yemekleri kendi yemekhanemizde aşçılarımız pişiriyor. Kesinlikle dışarıdan yiyecek almıyoruz. Sabah anne kucağından çıkıp gelen öğrencilere anne şefkati ile karşılıyoruz. Sonra belli toplum kurallarını öğretmeye çalışıp eğitim veriyoruz. Hastayken bile öğrencilerimiz gelip öğretmenlerini görmek istiyorlar” diye ekledi.

 

“3 yaş okul öncesi eğitim için geç değil”

  Şemenoğlu, “3 yaşı okul öncesi eğitim için erken diye düşünen velilerimiz var bu doğru bir bilgi değil. 3 yaş anaokulu eğitimi için erken değil geç” dedi.

Küçümenler Anaokulu’nda erken kayıt avantajı sizleri bekliyor.  Sınırlı kontejan fırsatını kaçırmamak için 0226 352 7717 numaralı telefonla iletişime geçebilirsiniz.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!