-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de ramazan’a hasat vaktiyle veda   20.07.2015  
   Çiftlikköy Belediyesi 2. Şehr-i Ramazan Şenlikleri, Hasat Vakti konseriyle sona erdi. Bir ay boyunca Mokamp alanına kurulan sahnede birbirinden güzel konserler, söyleşiler, çocuk tiyatroları, gösterilerle gerçekleştirilen Ramazan Şenliklerine son gün ilahiler ve semazen gösterisi damga vurdu.
   

Semazenler mest etti

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Sedat Bahadır’ın ve Çiftlikköylülerin ilgiyle izlediği konserde tasavvuf müziğinden en güzel eserleri seslendiren grup üyeleri, kendi albümlerinden şarkılara da yer verdi. Gecenin sürprizi ise Hasat Vakti yüreklere dokunan eserlerini icra ederken sahnede semaya dönen semazenler oldu. Müzik şöleninin sonunda Çiftlikköy Belediye Meclis Üyesi Sedat Bahadır tarafından grup üyelerine teşekkür plaketi takdim edildi.

Silpagar, “Her kesime hitap edecek bir program oldu”

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar da kapanış konuşmasında, “Her kesime hitap edecek, Ramazanın ruhunu da destekleyecek bir program hazırlamaya çalıştık. Fakat şöyle bir şey gördüm, konserler daha çok ilgi görüyor. Çiftlikköy’e getirdiğimiz değerli büyüklerimiz vardı, Sinan Yağmur, Talha Uğurluer, Yavuz Bahadıroğlu vardı. Bu isimlerle kolaylıkla buluşmak kolay değil. Keşke bu söyleşilerde insanlar daha fazla olsaydı. Çünkü onlar kalabalığı gördükçe konuşma istekleri de artıyor. Mesela Coşkun Sabah’ta programını halktan istek ve arzuyu görünce 1’e kadar da uzattı. Sizlerden bu konularda da destek bekliyoruz. Bunu sizlerden özellikle istiyoruz. Ramazan Bayramımız şimdiden herkese mübarek olsun, kutlu olsun” diye konuştu.

“Özdilek kavşağı yatırım programında”

Başkan Silpagar, Çiftlikköylülere kavşak projesinin yatırım programına alındığı müjdesini de verdi. Silpagar konuyla ilgili olarak, “Özdilek kavşağımız yatırım programına alındı. Özdilek kavşağımızla ilgili olarak bizim çizdiğimiz proje yatırım programına alındı. Bayramdan sonra ihalesi yapılıp inşallah Çiftlikköy’ün ölüm kavşağı artık son bulacak. Artık Çiftlikköy halkı sahili ile oradaki ışıklara takılmadan buluşacak. Belediyemizin sitesinde kavşak projesiyle ilgili animasyonu oynuyor. Aynı proje Özdilek kavşağına geliyor” şeklinde konuştu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!