-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy sahili tertemiz oluyor   10.07.2015  
   Çiftlikköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından sahil kesimindeki yollar yıkanıyor ve kumsaldaki yosunlar temizleniyor.
   

  Sabah erken saatlerde yapılan çalışmalarda Sahil bandında yer alan yeni yürüyüş yolu basınçlı yol yıkama araçlarıyla yıkanarak temizliği gerçekleştiriliyor. Bir yandan da kepçe ve traktörlerin seferber edilmesiyle sahil kıyı şeridindeki yosunların temizliği devam ediyor. Yaz yoğunluğu nedeniyle geceleri de bir çöp aracı, iki temizlik personeliyle çalışmaların sürdürüldüğü belirten Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, yaz sezonunda hem Çiftlikköy sakinlerinin hem de tatilini geçirmek için ilçeye gelen yazlıkçıların daha temiz bir ortamda sahilden ve kumsaldan yararlanabilmeleri için bütün çabanın gösterildiğini kaydetti. Başkan Silpagar, “Tüm çalışmalarımızı Çiftlikköy halkının modern, temiz ve yaşanabilir bir ilçeye kavuşması için titizlikle sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!