-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Ramazan, Çiftlikköy’de bir başka güzel   06.07.2015  
   Çiftlikköy Türk Sanat Müziği Korosu Çiftlikköylülere unutulmaz gece yaşattı.
   

Çiftlikköy Belediyesi’nin 2.Şehr-i Ramazan Şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Hergün farklı bir etkinliğe sahne olan Mokamp alanı Çiftlikköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun konseri ile devam etti. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın ev sahipliği yaptığı geceye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Çiftlikköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Remzi Çelikyay’ın önderliğinde Türk Sanat Müziği’nin en değerli şarkılarından oluşan repertuarla sahne alan koro, izleyicilere unutulmaz saatler yaşattı. Çiftlikköy TSM Korosu konseri, söylenen ilahiler ile başladı. Daha sonra nihavent makamından uşşak makamına, rast makamından hicaz’a pek çok eserle dinleyicilerinin kulaklarının pasını sildi. Solo şarkılarında okunduğu gecede korodaki birçok değerli sanatçısının seslendirdiği parçalara ise vatandaşlar da eşlik etti.

Başkan Silpagar ‘Ayrılık’ eserini seslendirdi…

Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecenin sürprizini ise Başkan Silpagar yaptı. Şef Remzi Çelikyay’ın ricasını kırmayan Başkan Silpagar, nihavent makamındaki ‘Ayrılık’ adlı eseri seslendirdi. İzleyenlerin beğenisini kazanan Başkan Silpagar, ardından koroyla birlikte sahnede şarkılara eşlik etti. Konserin kapanış şarkısını ‘Türkiyem’ adlı parça ile sonlandıran Çiftlikköy TSM Korusu’na Başkan Silpagar ile birlikte bütün vatandaşlar da katıldı. Sahnede koronun minik üyeleri ise Türk Bayrağı açmayı ihmal etmediler. Konser sonrasında Şef Remzi Çelikyay’a teşekkür plaketi ve çiçek hediyesini takdim eden Başkan Silpagar, koroyu çok beğendiğini dile getirerek, konserde emeği geçen herkese teşekkür etti. Koro Şefi Remzi Çelikyay ise plaket ve çiçeği tüm koro adına aldığını ifade etti.

Çiftlikköylü vatandaşlar, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a her gün birbirinden güzel etkinlikler düzenlediği için teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.  

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!