-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Coşkun Sabah Çiftlikköy’ü salladı   04.07.2015  
   Çiftlikköy Belediyesi’nin 2.Şehr-i Ramazan Şenliklerinde sahne alan ud virtüözü Coşkun Sabah muhteşem sahne performansı ile adeta Çiftlikköy’ü salladı
   

  35 yılı bulan sanat hayatında onlarca albüme imza atan sanatçı, Çiftlikköylülerden de büyük ilgi gördü. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın ailesiyle birlikte ev sahipliğini yaptığı geceyi Ak Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Ogün Şengün, Ak Partili Çiftlikköy Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi Üyeleri de izledi.

Kayahan’ı sahnede andı

  Ünlü sanatçı repertuarında yer alan Anılar, Ağlamak İstiyorum, Biz Ayrılamayız gibi gönüllerde taht kuran şarkılarının yanı sıra geçtiğimiz günlerde hayata veda eden büyük üstad Kayahan’ı saygıyla andığını belirterek ‘Yemin Ettim’ şarkısını seslendirdi.

  Sezen Aksu’dan ‘Ben Sende Tutuklu Kaldım’a kadar pek çok şarkıyı icra eden Coşkun Sabah’ın hareketli şarkılarında dinleyiciler sahne önünde Trakya oyunlarından halaya kadar pek çok oyunu oynayarak eğlendi. Başkan Silpagar’ın da Çiftlikköylülerle birlikte halay çektiği gecede iki saatlik mükemmel bir sahnenin sonunda dinleyicilere teşekkür eden Coşkun Sabah, her yöreden şarkılara eşlik eden Çiftlikköylülerin bu güzelliğini ve birlik beraberliğinin tüm Türkiye’ye örnek olması dileklerini iletti.

Silpagar’dan Coşkun Sabah’a övgü

  Gecenin sonunda Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, başarılı sanatçıya teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Silpagar, Coşkun Sabah için, “Udunu bazen bas gitar, bazen bağlama, bazen gitar gibi kullandığını gördüm, izleyicilere olan saygısını, ülkemize olan sevgisini gördüm, işte büyük sanatçı böyle olur” diyerek tebrik etti. Silpagar, Coşkun Sabah’ı önümüzdeki dönemde yapılacak Çok Amaçlı Düğün Salonu’nun açılışında da görmek istediklerini kaydetti. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!