-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 02 Mayıs 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Kamil Yıldırım Akaryakıt İstasyonu’nda rutin temizlik   30.06.2015  
   Her altı ayda rutin tank temizliği geçtiğimiz gün Kamil Yıldırım Akaryakıt İstasyonu’nda yapıldı.
   

Hizmete girdiği 3.5 yıldan bu yana 7. Tank temizliğini yaptıran Kamil Yıldırım Akaryakıt İstasyonu İşletmecisi Kamil Yıldırım, kaliteli ürün satmak istiyorsak, bu periyodik temizliği hem kendi firmamızın geleceği, hem de müşteri memnuniyeti açısından gerekli olduğunu söyledi.

Petro Tim firması tarafından yapılan tank temizliğinden çıkan pisliğin bertaraf işlenin de aynı firma tarafından gerçekleştiğini söyleyen Yıldırım, “  Kamil Yıldırım Akaryakıt İstasyonumuzdan, benzin ve mazot alan müşterilerimize kaliteli ürün vermeyi hedefliyoruz. Bizim her altı ayda bir yaptığımız bu tank temizleme hizmetini birçok istasyon yapmıyor. Bizim farklılığımız burada, üzerimize düşen ne ise bunu yapıyoruz” dedi.

  Gün boyu süren tank temizliğinin ardından, Kamil Yıldırım Akaryakıt İstasyonu müşterilerine hizmet vermeye devam etti.

Haber: Erden Sibel Türk

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!