-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Sağlık
  Çiftlikköy’e rengârenk diş hekimi   03.06.2015  
   Çiftlikköy ‘de geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan Diş Hekimi Dr. Esra Irak’a ait Diş kliniği siyasilerin ve yerel halkın yoğun ilgisiyle açıldı.
   

Sosyal hayatta, yüz yüze olan diyaloglarda insan öz güvenini çok büyük etkiye sahip Diş ve Diş eti sağlığı, son dönem de gelişen teknoloji,  yetişen bilinçli ve işine yetkinliği bakımından usta doktorlarımız sayesinde artık o kadar da zor bir halden çıkarak kapımızın önüne kadar geldi.

Çiftlikköy’de gelişen ilçe düzeyi ve yükselen nüfusun etkisiyle ihtiyaç duyulan Diş ve Diş eti hastalıklarına karşı hizmet gereksinimi Dr. Esra Irak’ın mütevazı ve bir o kadar da şirin muayenehanesiyle giderilecek gibi duruyor. Hastalarına karşı güler yüzüyle meslektaşlarından bir adım öne geçen Irak, Çiftlikköy’de böyle bir hizmet eksikliğinin olduğunu gördüklerini ve bundan sonraki çalışma hayatını Çiftlikköy halkına hizmet vererek sürdüreceğini belirtti.  Irak,” Hacettepe Üniversitesi 2006 yılı mezunuyum mesleğin verdiği 10 yıllık tecrübem ve sadece müşteri gözüyle hastalarıma bakmamamın kattığı samimiyetimle Çiftlikköylü hastalarımızı muayenehaneme bekliyorum “ diye konuştu.

Aktif Fizik Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Alper Irak’ın eşi olan Esra hanıma her türlü konuda desteğini sağlayan Alper Irak, ”  Biz burada sadece bir işletme değil insanların hala bitmemiş diş doktoru korkusunu yenmeleri için bir başlangıç yapacağız. Ben eşime güveniyorum güçlü bir aile bağının verdiği sağlam adımlarla eşimin başarılı olacağını düşünüyorum “dedi.

Açılışa siyasilerden yoğun ilgi

Açılışa CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, AK Parti Yalova Milletvekili adayı Fikri Demirel, Çiftlikköy Belediyesi Başkanı Ali Murat Silpagar katıldı.

Siyasilerin hayırlı kazanç ve güzel hizmet dualarıyla kesilen kurdelenin ardından muayenehane gezildi.

Siyasilerinde büyük ilgisini ve beğenisini kazanan muayenehane gezisinin ardından açılış tamamlandı.

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!