-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  İlçe İnsan Hakları Kurulu toplantısı Kaymakam Cengiz Karabulut başkanlığında yapıldı   02.06.2015  
   29 Mayıs 2015 tarihinde Kaymakamlık toplantı Salonunda, İlçe İnsan Hakları Kurulu toplantısı yapıldı.
   

  Kaymakam Cengiz Karabulut’un Başkanlığında yapılan toplantıya mazeretleri nedeniyle katılamayan üyelerin dışında; Çiftlikköy Belediye Başkan Vekili, İlçe Sağlık Müdürü, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı, İl Genel Meclis Üyesi, TBMM’de grubu bulunan siyasi partilerin temsilcileri, Sahil Mahallesi Muhtarı, Kızılay Derneği Çiftlikköy Şube Başkanı, Manşet Gazetesi İmtiyaz sahibi katıldı.

   Söz konusu toplantıda ele alınan gündem maddeleri dahilinde İlçe İnsan Haklarının alt komisyonları revize edilerek, yeni üyeler seçildi. Buna göre; Halkla ilişkiler ve iletişim faaliyetleri Komisyonuna, Manşet Gazetesi İmtiyaz sahibi Ayhan Polat, MHP İlçe Yönetiminden Hamza Küçükelbir ve AKP İlçe Yönetiminden Necati Kara; İnsan hakları eğitimi ve insan hakları bilincini geliştirme Komisyonuna, Sahil Mahalle Muhtarı Ebru Filiz, İl Genel Meclis Üyesi Murat Bektaş ve CHP İlçe Yönetiminden Ali Avunç; İnsan hakları ihlallerini araştırma, inceleme ve değerlendirme komisyonuna ise Dr. Alim Osman, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Tekin ve Kızılay Derneği Çiftlikköy Şube Başkanı Gürbüz Aytuğu görevlendirildi.

  Ayrıca Kurul Başkanı, Kaymakam Cengiz Karabulut’un talimatı doğrultusunda vatandaşların direkt hizmet almak suretiyle muhatap olduğu kurumları her ay düzenli olarak ziyaret etmek (binaların engelli erişilebilirliği gibi fiziki şartları, vatandaş memnuniyeti gibi konuları değerlendirmek üzere) üzere Manşet Gazetesi ve Çiftlikköy Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ayhan Polat, Kızılay Derneği Çiftlikköy Şube Başkanı Gürbüz Aytuğu  ve AKP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Necati Kara' nın görevlendirilmelerine karar verildi.

   İlçe İnsan hakları Kurulunun faaliyetleri ve görevleri hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesi için çalışmalar yapılması da toplantı gündeminde ele alınan konular arasında yer aldı. Toplantı talep ve önerilerin değerlendirilmesi ile son buldu.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!